A aflat și Pastorello. :) Acordul dintre „Mbappe” Coman și superagentul italian, anunțat în exclusivitate de PlaySport, a fost confirmat

Alex Matei 03.06.2023, 20:17

Șansele ca Florinel Coman să plece în această vară de la FCSB au crescut după ce „Mbappe” a semnat un contract de reprezentare cu firma lui Federico Pastorello.

Informații despre colaborarea dintre Pastorello și Coman au fost oferite în exclusivitate de PlaySport încă de joi.

Acum, italianul a postat pe pagina sa de Instagram imagini alături de colaboratorii săi apropiați și de fotbalistul de la FCSB. Coman a călătorit la Milano pentru a se vedea față în față cu Pastorello, care se pregătește de un mercato cu multe evenimente.

Pastorello

La 25 de ani, Coman speră să prindă transferul carierei. Finalul excelent de campionat în tricoul FCSB îi dă motive să creadă că o mutare importantă în străinătate va avea loc, în sfârșit. Recent, atacantul a semnat prelungirea cu FCSB. Câștigă nu mai puțin de 30 000 de euro pe lună. Coman a fost de acord să parafeze actele după ce a obținut de la Becali reducerea clauzei de reziliere de la 100 de milioane de euro la doar 5. Astfel, „Mbappe” e disponibil la preț redus.

Pastorello se mai ocupă de destinele sportive ale unor fotbaliști evaluați la zeci de milioane de euroȘ Meret de la Napoli, Arthur de la Juventus, Damarai Gray de la Everton sau Stefan de Vrij de la Inter. Pe piața din România, Pastorello lucrează cu Florin Tănase, un prieten bun de-ai lui Coman, dar și cu Rareș Ilie.

Urmăriți Playsport.ro și pe