A ajuns să dea probe la Ettifaq. Ce se întâmplă cu fosta vedetă din naționala Angliei

Bogdan Solomon 23.09.2023, 11:18
A ajuns să dea probe la Ettifaq. Ce se întâmplă cu fosta vedetă din naționala Angliei

Ce a fost și ce a ajuns! Unul dintre starurile naționalei Angliei va da probe la Al Ettifaq, în Arabia Saudită, conform anunțului făcut chiar de club, cu puțin timp în urmă.

Fostul star din naționala Angliei a ajuns să dea probe la Ettifaq

Vremurile în care Jesse Lingard făcea spectacol în Premier League și în tricoul echipei naționale sunt demult apuse. Acum va da probe la formația antrenată de Steven Gerrard, în speranța că va reuși să-l impresioneze și să prindă un contract.

Mijlocașul de 30 de ani este liber de contract de la finalul precedentei stagiuni, când s-a despărțit de Nottingham Forest. În ultima perioadă s-a pregătit alături de fosta echipă, West Ham și chiar părea aproape de a reveni, mai ales că David Moyes a avut cuvinte de laudă la adresa lui.

„Este într-o formă foarte bună, mult mai bună decât cea pe care a avut-o când ni s-a alăturat. Trebuie să recunosc, când Jesse a jucat pentru noi în urmă cu doi ani a făcut diferența, a avut un impact decisiv la accederea noastră în competițiile europene. Vreau să-i ofer oportunitatea de a reveni la forma sa cea mai bună și apoi vom vedea”, spunea tehnicianul „ciocănarilor”.

Discuțiile nu s-au concretizat, însă, motiv pentru care Lingard a luat hotărârea de a-și încerca norocul în Arabia Saudită. Va avea o lună la dispoziție pentru a-l convinge pe Gerrard că merită să facă parte din lotul lui Al Ettifaq.

Stanciu, eurogol în Arabia Saudită: „Mister Contra mi-a strigat să dau așa”

Ajuns la rândul său în Golf, la Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, Nicolae Stanciu s-a făcut remarcat în întreaga lume cu un gol de generic, direct din lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri. „Victima” a fost chiar Al Hilal, la care evoluează și Neymar. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

„A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aștepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

M-au felicitat toți și chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în fața portarului și chiar așa am dat și mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat și portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, Mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie. Am jucat acasă, dar toți de pe aici țin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal.

Nu contează lucrul ăsta pentru mine. Lumea m-a felicitat în vestiar după meci, colegii, toată lumea era fericită, pentru că pentru un club ca Damac e o performanță uriașă să faci egal cu Al Hilal. Cred că puteam să și câștigăm având în vedere cum s-a jucat repriza a doua”, a dezvăluit decarul naționalei României, conform fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe