A anunțat prima retrogradată din Liga 1. Mihai Stoica știe cine va fi prima echipă care va lua drumul eșalonului al doilea

Radu Bordei 16.07.2022, 10:27
A anunțat prima retrogradată din Liga 1. Mihai Stoica știe cine va fi prima echipă care va lua drumul eșalonului al doilea

N-au trecut decât două partide, iar Mihai Stoica dă deja un verdict. Oficialul celor de la FCSB crede că se poate stabili deja ce echipă va fi candidată certă la retrogradare. Este vorba de Mioveni, după eșecul dur din prima etapă.

Mihai Stoica le dă un mesaj trist celor de la Mioveni. „Nu au cum să reziste în Liga 1”

Echipa din județul Argeș s-a salvat în ultimele etape, sezonul trecut, dar îi va fi greu lui Alexandru Pelici să mai repete isprava. Mai ales după debutul ratat în noul sezon. Argeșenii s-au făcut de râs la Mediaș, unde nou-promovata Hermannstadt a câștigat cu 3 la 0. Evoluția oaspeților l-a pus pe gânduri și pe Mihai Stoica, invitat să analizeze meciul la Orange Sport.

Mă uit la Mioveni, nu au mișcat deloc în perioada de transferuri, nu știu ce va mai inventa Pelici. L-au pierdut și pe Lixandru, fără Rusu este greu să ajungă la poartă. Sincer, mă așteptam la un 0-0, chiar este o surpriză acest rezultat. Sibiul a arătat bine, se bazează pe nucleul care a promovat, la fel cum a făcut Mioveniul sezonul trecut. Totuși, întrebarea este, a jucat bine Sibiul sau foarte prost Mioveniul? Dacă arată așa, nu va rezista, nu are cum, a comentat Mihai Stoica

Nici Basarab Panduru nu le dă șanse celor de la Mioveni.

Pe ei îi vezi mereu la retrogradare. Dar acum nu știu ce va mai face săracul Pelici, nu mai scapă, a declarat fostul mijlocaș

Marius Măldărășanu, mulțumit de elevii săi după victoria cu CS Mioveni. ”Mă bucur că am jucători devotați”

Hermannstadt a înfruntat-o pe CS Mioveni în primul meci al noului sezon din Superliga. Partida de la Mediaș a fost dominată categoric de formația sibiană, care a arătat un apetit ofensiv deosebit.

La finalul meciului, Marius Măldărășanu a fost extrem de mulțumit de prestația elevilor săi, pe care i-a lăudat pentru dăruirea de care au dat dovadă.

Am întâlnit o echipă grea, care are stilul ei indiferent de jucătorii care intră. Ne-a dezavantajat puțin starea gazonului. Am avut răbdare. A venit și golul doi, pe contraatac. A fost și foarte cald, dar măbucur că au făcut un meci mare și îi felicit pentru asta.

Mă bucur că sunt jucători devotați, mai ales Sota, care dă totul pe teren. Baba este foarte puternic, are viteză. Avem omogenitate, fiecare știe ce are de făcut. Însă apar greșeli, teama că avem 1-0 și vrem să ducem scorul până la pauză.

Scuzați-mi lipsa de modestie, dar cam la două luni, pe unde am fost, se vede cam ceea ce vreau. Dar, nu putem reuși mereu, depinde și de adversar, sunt echipe foarte bine organizate care îți pun probleme.

Încercăm să riscăm, avem și noi jucători de bătaie. Mă refer la Paraschiv, la Hora, care va juca și el, Vali, care e jucător de contraatac. Omogenitatea este importantă iar stilul este unul care se pliază până la urmă pe jucători. Ne iese jocul în anumite momente datorită jucătorilor”, a spus Marius Măldărășanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe