A avut loc retragerea unui nume uriaș din fotbalul internațional. După 18 ani la cel mai înalt nivel, Kolarov spune „Adio!” fotbalului

Catinca Giosanu 19.06.2022, 15:52
A avut loc retragerea unui nume uriaș din fotbalul internațional. După 18 ani la cel mai înalt nivel, Kolarov spune „Adio!” fotbalului

Un fost campion al Angliei cu Manchester United și-a anunţat retragerea din activitate. Fotbalistul a luat fanii prin surprindere cu mesajul lui uimitor. Motivul pentru care Kolarov spune „Adio!” fotbalului!

Kolarov și-a agățat ghete-n cui!

Experimentatul fundaş sârb Aleksandar Kolarov, care juca la Inter din 2020, a renunțat la ”ghetele” de fotbalist. Anunțul a venit ca un șoc, atât pentru fani, cât și pentru jucătorii legitimați la formația din Italia.

Aleksandar Kolarov a decis să îi agațe ghetele în cui la vârsta de 36 de ani, dar nu regretă nici un moment ce a făcut în cariera lui de fotbalist. Internaționalul sârb a evoluat timp 18 ani la cel mai înalt nivel. În tot acest timp, el a câștigat o mulțime de competiții.

Astăzi îmi iau rămas bun de la fotbal. Întotdeauna am știut că mai devreme sau mai târziu va veni această zi și, în ciuda acestui fapt, sunt recunoscător că am reușit să realizez ceea ce a fost visul meu dintotdeauna.”, a declarat Kolarov, conform jurnalistului Gianluca Di Marzio.

Ce va face în continuare Aleksandar Kolarov

Fostul mare internațional ar putea face carieră în antrenorat, însă nu își dorește să o ia pe acest drum.

Acum sunt deja concentrat spre ‘a doua mea viață’ în lumea fotbalului.  Mă voi înscrie la cursurile de calificare, mai întâi ca observator și imediat după ca director sportiv, la Centrul Tehnic Federal din Coverciano.”, a mai spus fostul jucător al lui Inter.

Cine este Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov a ajuns la Inter în toamna lui 2020. El a mai jucat în Italia la Lazio, din 2007 până în 2010.

Între 2010 şi 2017, Kolarov a îmbrăcat tricoul celor de la Manchester City, formație cu care a fost de două ori campion al Angliei.

52 de goluri și 69 de pase decisive a bifat Aleksandar Kolarov în cei 18 ani de activitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe