CFR Cluj, la un pas să piardă la „masa verde” cu Mioveni! Partida s-a reluat după ce a căzut noctuna. FOTO

Robert Zanfir / 30.07.2022, 23:17

Meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni, care contează pentru runda a 3-a din Superliga, s-a întrerupt în minutul 63. Nocturna arenei din Gruia a căzut, iar arbitrul a trimis cele două echipe la cabine. Dacă organizatorii nu ar fi remediat problema în 60 de minute, campioana ar fi riscat să pierdă întâlnirea la „masa verde”.

UPDATE: 23:34. Meciul s-a reluat
UPDATE 23:25.
Dan Petrescu și-a scos echipa pe teren, pentru încălzire
UPDATE 23:20.
A fost aprinsă instalația veche de nocturnă.


Ghinioanele se țin scai de Dan Petrescu. Tocmai când antrenorul spunea că norocul s-a întors și pe strada lui. CFR Cluj riscă să piardă partida cu CS Mioveni, după ce nocturna s-a stins în timpul jocului. Instalația de lumină a început să cedeze după ce condițiile meteo de la Cluj s-au înrăutățit. O ploaie puternică s-a dezlănțuit asupra stadionului din Gruia.

A căzut nocturna la Cluj! CFR riscă să piardă la „masa verde” cu Mioveni

CFR Cluj a condus cu 3-1, după dubla lui Debeljuh și reușita lui Deac. Argeșenii au revenit în joc prin Bogdan Rusu, care a reușit dubla în minutul 61. Imediat după golul doi marcat de oaspeți, instalația de nocturnă a cedat, iar arbitrul Bogdan Dumitrache a decis să întrerupă partida. Cele două echipe au mers la cabine în minutul 63.

Conform regulamentului, gazdele au la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva problema. În caz contrar vor pierde meciul la „masa verde”.

Mai mult, dacă partida se va relua, iar noctuna va ceda încă o dată, atunci se fluieră finalul meciului. Automat, CFR Cluj va pierde partida cu 0-3.

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2 (Debeljuh 34, 38, Deac 45+2 – pen, Hoban 72 / B. Rusu 7, 60). ECHIPELE DE START

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu – Deac, Jefte, Petrila – Debeljuh
REZERVE: Gal – Braun, Yuri, Hoban, Muhar, Păun, Roger, Gîdea, Yeboah
ANTRENOR: Dan Petrescu

CS MIOVENI: Fl. Croitoru – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Vereș, Pop, Trif – Buziuc, B. Rusu, Coșereanu
REZERVE: I. Popescu – Al. Iacob, Panait, Rădescu, Burnea, Blănaru, Cierpka, Antal, Cr. Dumitru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)