A devenit milionar peste noapte, după ce a jucat un bilet halucinant la pariuri!

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.06.2021, 21:40
A devenit milionar peste noapte, după ce a jucat un bilet halucinant la pariuri!

A devenit milionar peste noapte, după ce a jucat un bilet halucinant la pariuri. Un englez a dat lovitura vieții sale cu doar 12 lire sterline. A prins o cotă de peste 90.000 la 1 și a câștigat nu mai puțin de un milion de lire sterline. El a pariat pe două meciuri din ultima etapă a fazei grupelor de la EURO 2020. A mizat pe victoria Croației în fața Scoției și, evident, pe naționala Angliei în fața Cehiei.

A devenit milionar peste noapte, după ce a jucat un bilet halucinant la pariuri!

Echipa antrenată de Gareth Southgate i-a dat ceva emoții bărbatului din Londra. Englezii au câștigat la limită, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Raheem Sterling în minutul 12. De asemenea, bărbatul stat puțin cu sufletul la gură și la meciul dintre Croația și Scoția. Deși croații s-au impus în cele din urmă cu 3-1, meciul nu a fost chiar așa de simplu pe cât lasă scorul să se creadă.

Cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 1-1, până în minutul 62. Atunci, Luka Modric a înscris un gol absolut superb de la 20 de metri cu exteriorul piciorului drept. Mingea s-a dus aproape de vinclul porții apărate de Marshall. Ivan Perisic a risipit orice emoție cu golul său din minutul 77.

Însă, bărbatul nu s-a rezumat doar la meciurile de la Campionatul European de fotbal. El a jucat și pe patru evenimente din golf. De fapt, marile lovituri aici au venit. Dacă la meciurile de fotbal a prins cote de 2.4 și 1.55, la meciurile de golf londonezul a dat adevărate lovituri, pe care orice parior din lume este invidios. El a prins cote absolut amețitoare, 6, 7.5, 15 și 36.

Emoții uriașe la ultimul eveniment de pe bilet

El a pariat cine va câștiga turneele de la Bridgestone Senior Players, KPMG Womens PGA, BMW International Open și Travelers Championship. Cele mai mari emoții le-a avut, bineînțeles acolo unde și cota era cea mai mare. El a avut încredere în Harris English că va câștiga Travelers Championsip și a avut dreptate. A avut însă multe de îndurat la acest ultim eveniment. Harris English a reușit să se impună în finala turneului după un meci care s-a terminat după miezul nopții.

De asemenea, Steve Stricker, Nelly Korda și Viktor Hovland l-au ajutat pe englez să dea probabil cea mai importantă lovitură a vieții sale la pariuri. Rămâne de văzut dacă inspirația îl va ține pe toată durata EURO 2020. Cu acea victorie în fața Cehiei, Anglia a câștigat grupa C de la Campionatul European și între timp a trecut și de faza optimilor. Echipa lui Southgate a învins Germania pe Wembley cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Raheem Sterling și Harry Kane.

Biletul jucat de pariorul londonez
Biletul jucat de pariorul londonez

 

Urmăriți Playsport.ro și pe