A explodat Mihai Stoica după ce l-a auzit pe Vassaras! Reacția necontrolată a managerului FCSB

Moldoveanu Camelia / 14.12.2021, 05:27
A explodat Mihai Stoica după ce l-a auzit pe Vassaras! Reacția necontrolată a managerului FCSB

După ce Gigi Becali l-a atacat public pe Kyros Vassaras (șeful CCA), a explodat și Mihai Stoica. Managerul FCSB a avut o reacție total necontrolată și îl acuză pe oficial de „niște interese”. Vicecampioana României a pornit un adevărat război.

Mihai Stoica îl acuză pe Kyros Vassaras de „niște interese”

În prima parte a acestui an, Gigi Becali și-a arătat nemulțumirea cu privire la centralul Iulian Călin, dar l-a atacat și pe Kyros Vassaras, șeful CCA, întrebând în mod ironic: „Ce mai caută în fotbal!? Vassaras, Massaras!!!”. Nu a trecut foarte mult timp, iar în urma ultimelor declarații oferite de oficial, a ieșit la atac și Mihai Stoica. Managerul FCSB s-a arătat foarte deranjat de criticile aduse de către șeful CCA echipei sale.

Nu ştiu limba greacă şi nu ştiu cum se spune sfidare. Ceea a făcut Vassaras aşa se traduce. Este sfidare la adresa tuturor, pe un salariu mai mare decât cel al şefului FRF, dacă e adevărat ce se scrie.

Cred că are nişte interese Vassaras, când dă exemple numai de la anumite echipe (n.r. – MM se referă la fazele cu FCSB în prim-plan pe care le-a analizat Vassaras). O să-mi fac şi eu un material cu jucători care simulează obsesiv, de la alte echipe.

Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul. Mesajul e destul de clar, în momentul când nominalizezi jucători de la anumite echipe. Nu cred că e normal să ai preşedintele CCA un străin, care înţeleg că nu prea stă în România. Nu cred că poţi evalua un arbitru când îl vezi la TV. Cred că sunt foşti arbitri români care sunt peste Vassaras”, a spus MM la Telekom Sport.

Vassaras a comentat controversele din meciul FCSB – UTA

Decizia de a acorda cel de-al doilea penalty „roș-albaștrilor” în meciul contra UTA a fost considerat de către mulți oameni din fotbal ca fiind una eronată. Marian Bratu a fost apărat de către Vassaras pe motivul că poziția centralului nu i-a permis să vadă mingea.

Mingea asta pare că a ieșit. Dacă te uiți dinăuntrul terenului, o vei vedea în afară. Dacă te uiți din afara terenului, unde nu sunt camere, o vei vedea înăuntru. Aceasta este iluzia optică, care e normală pentru ochiul uman. Dacă un arbitru nu poate vedea ceva și VAR-ul verifică, iar decizia e schimbată, nu pedepsim arbitrul.

Nu considerăm că e o greșeală, deoarece considerăm că nu era posibil să vadă. În România nu avem VAR. Dacă arbitrul care greșește atunci când poate să vadă, dar nu a văzut, e tratat diferit față de altul care a greșit, dar nu era posibil să vadă. Sunt de acord, unele decizii pot avea un impact asupra rezultatului final.

Cine spune însă că penalty-ul va fi transformat, cine spune că atunci când joci în 10 oameni vei pierde? Un jucător care joacă prost va fi în teren din nou și din nou, până când își revine, dar un arbitru care greșește vrem să fie dat afară. Cu siguranță, arbitrii sunt mai pedepsiți cel mai dur dintre toți cei implicați în fotbal”, a declarat Kyros Vassaras la conferința de presă.