A fost ales câștigătorul Survivor 2023: Învingătorul, fost adversar al naționalei de fotbal. Cine e „Supraviețuitorul” anului în Bulgaria

Alex Cazacu 17.05.2023, 16:42
A fost ales câștigătorul Survivor 2023: Învingătorul, fost adversar al naționalei de fotbal. Cine e „Supraviețuitorul” anului în Bulgaria

Blagoy Georgiev (41 de ani) a fost ales câștigătorul Survivor 2023, în Bulgaria. Fostul fotbalist s-a retras din sport la începutul lui 2018, iar acum a fost votat câștigător în sezonul 7 al emisiunii Survivor Bulgaria 2023. Victoria i-a adus fostului mijlocaș nu mai puțin de 150.000 de leve, adică în jur de 77.000 de euro.

Blagoy Georgiev a fost ales câștigătorul Survivor Bulgaria 2023

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii Survivor Bulgaria a fost câștigat de fostul mijlocaș Blagoy Georgiev. Acesta a jucat la echipe importante, cum ar fi Steaua Roșie Belgrad, Deportivo Alaves, Rubin Kazan și Terek Grozny. De asemenea, Georgiev a avut și nu mai puțin de 49 de prezențe la naționala Bulgariei. În 2018, după o carieră impresionantă în fotbal, el a decis să se retragă.

Fostul fotbalist a participat la Survivor Bulgaria 2023, competiție ce s-a desfășurat în Republica Dominicană. Blagoy a câștigat competiția, după votul majoritar al juriului, format din concurenții eliminați în acest sezon. Georgiev spune că, în competiție, a fost susținut de credință și de gândul la copii săi. Totodată, el a explicat că era măgulit de atitudinea bună a concurenților față de el.

„Toți cei care au părăsit emisiunea Survivor mi-au spus că sunt o persoană super, cu picioarele pe pământ și sinceră. Pentru mine, acesta este cel mai mare premiu”, a mărturisit Georgiev, potrivit jurnaliștilor bulgari.

Blagoy Georgiev a fost ales câștigătorul Survivor 2023. El este „Supraviețuitorul” anului în Bulgaria
Blagoy Georgiev a fost ales câștigătorul Survivor 2023. El este „Supraviețuitorul” anului în Bulgaria

Georgiev, „Supraviețuitorul” anului în Bulgaria

După ce a obținut 8 victorii în duelurile pentru supraviețuire, Blagoy a câștigat concursul din Dominicană, scriu jurnaliștii de la sportal.bg. Conform presei din Bulgaria, Georgiev a câștigat premiul cel mare în valoare de 150.000 de leve (echivalentul a circa 77.000 euro).

După ce a ieșit învingător la Survivor Bulgaria 2023, fostul mijlocaș a transmis un mesaj emoționant. „Pe parcursul concursului m-am gândit la copiii mei. Am vrut să fiu un exemplu pentru ei, să nu mă dau bătut și să lupt pentru ei până la final”, a spus Blagoy.

„Dacă aș fi câștigat Liga Campionilor, nu m-aș simți așa! Acolo ai o echipă, aici te lupți singur!”, acestea au fost primele cuvinte ale lui Blagoi Georgiev, după ce a triumfat la Survivor.

Fostul sportiv a câștigat reality show-ul și marele premiu de 150.000 BGN. Asta, după ce a supraviețuit trei luni în condiții extreme, lipsă de hrană, căldură insuportabilă și furtuni tropicale.

Urmăriți Playsport.ro și pe