“A fost cu sânii în vânt pe teren”. Becali, declarație incredibilă în privința Iulianei Demetrescu după Voluntari-Mioveni

Alex Matei 06.05.2023, 09:02

Iuliana Demetrescu (33 de ani) a fost desemnată să conducă de la centru partida dintre FC Voluntari și CS Mioveni, scor 1-0, din etapa 7 a playout-ului Superligii.

Iuliana Demetrescu a oficiat la centru partida de la Voluntari, iar prestația sa a iscat foarte multe comentarii

Demetrescu nu a fost singura reprezentantă a sexului frumos în această brigadă. Ea a fost ajutată, din postura de asistent, și de Mihaela Țepușă, iar arbitru de rezervă a fost Alina Ionela Peșu, fapt care a atras foarte multe comentarii.

Brigada a mai fost compusă din Vladimir Urzică, al doilea asistent. Și la camera VAR a fost o femeie. Este vorba despre Mariana Cristina Trandafir, alături de Iulian Dima.

”Să știi că a arbitrat foarte bine, chiar merită felicitate. Și cea de-a patra, foarte bine, ne-a calmat acolo, ne-a linșitit, chiar merită felicitări. De ce nu, pe viitor, să vedem mai des”, a spus Vlad Țăran, antrenorul interimar al celor de la Mioveni, care este de fapt preparator fizic.

Gigi Becali, uluit de Iuliana Demetrescu: ”Unde se dezbracă ea înainte de meci?”

Prezența Iulianei Demetrescu, ca arbitru de centru a partidei de la Voluntari, l-a enervat însă pe Gigi Becali (64 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB nu este de acord cu acest demers al celor de la FRF și nu s-a abținut până nu a avut și o ieșire publică.

”Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie (n.r. Iuliana Demetrescu), cu sânii în vânt pe teren! Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia!

Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu este de acord cu nicio implicare a femeilor în fotbal.

În primele zile ale acestui an, milionarul din Pipera a pierdut contestația față de decizia FRF ca toate cluburile din Liga 1 să aibă o echipă de fotbal feminin.

Prima dată, Gigi Becali a apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar a pierdut inclusiv apelul, iar la o lună, adică în august 2020, a înființat o echipă de fotbal feminin, pentru că era obligat să o facă.

El a plătit atunci 5.000 de euro pentru a cumpăra, practic, o echipă feminină. Numai că el și-a continuat acțiunile în instanță.

Ulterior, în ianuarie 2022, FCSB a pierdut și la Tribunalul București, care a decis că cererea clubului patronat de Gigi Becali este neîntemeiată.

La un an distanță, în ianuarie 2023, Becali a pierdut și apelul. Mai are acum posibilitata recursului.

”Visam să ajung arbitru FIFA. Și am ajuns. În spate e însă foarte multă muncă. Studiez echipele, jucătorii, încerc să-i identific pe jucătorii-problemă și îmi pun brigada la punct astfel încât să ducem meciul la bun sfârșit.

În general băieții sunt foarte respectuoși. La începutul carierei a fost mai greu, dar atunci când oamenii își dau seama că încerci să îți faci meseria cât mai bine, că muncești, atunci te respectă”, spunea Iuliana Demetrescu, în iunie 2020, într-un interviu acordat pentru FRF.

Urmăriți Playsport.ro și pe