A fost iureș în vestiarul Craiovei la pauză. Reghe a spus totul. Ce a spus de accidentarea lui Mitriță

Alex Vartolomei 13.08.2023, 00:20
A fost iureș în vestiarul Craiovei la pauză. Reghe a spus totul. Ce a spus de accidentarea lui Mitriță

CSU Craiova a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 4-1, după o primă repriză foarte modestă și o repriză secundă exemplară. Moldovenii acuză arbitrajul și dau vina pe eliminarea dictată Istvan Kovacs pentru dezechilibrul din a doua parte a meciului.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul Craiovei, s-a declarat nemulțumit de prima repiză, dar mulțumit de jocul echipei din repriza secundă și consideră că eliminarea lui Alin Roman (29 de ani) a fost o șansă bună de a întoarce jocul în favoarea lor și au profitat din plin.

„Dacă ne luăm adversarii în serios și jucăm la adevărata valoare, nu avem nicio problemă. Dacă nu jucăm serios, ne facem singuri singuri probleme, cum a fost în prima repriză. A doua repriză am fost mai agresivi, am jucat în viteză, au fost multe aspecte pozitive și puteam marca mai mult. A fost un avantaj foarte mare eliminarea de care noi am profitat.”

Tehnicianul oltenilor a transmis și inforrmații referitoare la situația medicală a lui Mitriță, dar și despre o posibilă convocare a elevului său la pima reprezentativă.

„Mitriță este un jucător foarte important. A resimțit o contractură, sper să nu fie nimic grav și să evolueze în continuare.
Nu este problema mea dacă merită la națională.Toții jucătorii care sunt la Craiova trebuie să demonstreze că merită să joace la națională și să fie mai buni de la meci la meci. Nu vreau să comentez despre cine merită la națională și cine nu merită.”

Alexandru Mitriță (28 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, oferind o pasă senzațională pentru Andrei Ivan la golul de 2-1 și marcând golul de 3-1, care a securizat victoria Craiovei.

Pentru olteni, urmează meciul cu UTA Arad, în etapa a 6-a. Partida este programată pentru vineri, 18 august, la ora 21:30. CSU Craiova ocupă locul 2, momentan, cu 11 puncte adunate după 5 etape. Poli Iași rămâne cu doar 3 puncte și în momentul actual are cea mai slabă apărare din prima ligă.

Urmăriți Playsport.ro și pe