„A fost o prostie, i-am lăsat la greu”. Chiricheș, distrus după eliminarea în fața lui Nordsjaelland. Cum justifică roșul primit

Cosmin Olteanu 17.08.2023, 23:53

Chiricheș a fost distrus după eliminarea în fața lui Nordsjaelland.

FCSB a fost eliminată, din turul 3 preliminar Conference League, de danezii de la Nordsjaelland, după ce, în retur, nordicii s-au impus cu 2-0 (0-0 în tur).

Vlad Chiricheș a avut o prestație foarte slabă, în retur, fiind eliminat, în minutul 62, pentru cumul de cartonașe.

Chiricheș, distrus după eliminarea în fața lui Nordsjaelland

Vlad Chiricheș a recunoscut faptul că prestația sa a fost una catastrofală în returul cu Nordsjaelland și s-a declarat dezamăgit că FCSB nu a reușit să se califice în play-off-ul Conference League.

„Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am reuşit să înscriem azi și să câştigăm jocul! Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină.

A fost o prostie de-a mea… Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase.

Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul.

Am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Obiectivul principal este campionatul. Ne dorim foarte mult să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheș, după returul cu Nordsjaelland, potrivit as.ro.

Becali, prima reacție după ce FCSB a fost dată afară din Europa

Gigi Becali susține că nu s-a implicat la echipă, pentru returul cu Nordsjaelland. Potrivit spuselor acestuia, formula de start și schimbările din timpul meciului au fost făcute de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

„N-am ce măsuri să iau. Voi lua ca să-mi fac treaba cum trebuie s-o fac. Nu să fac cum vreți voi și cum spuneți că trebuie să fac. M-am luat și după voi și n-am făcut bine. Nu contează… Știți voi la ce mă refer. Să nu se bage patronul că… De unde m-am băgat? Dacă mă băgam eu, ieșea așa? Nici formula de start nu a fost dată de mine. I-am lăsat să facă ce au vrut.

Bine, tată, dacă voi ziceți… Ei au fost cu ideea să înceapă Coman și Tavi în față. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant și am fost de acord. Pe urmă, am zis să intre Compagno și ei au spus că nu, să joace Tavi cu Florinel. M-au informat, știam ce vor să facă. Dar am făcut ca ei și uite ce s-a întâmplat. Băluță a făcut entorsă. Nici schimbările n-au fost făcute bine, și Chiricheș face greșeala aia”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe