A fost sau nu a fost gol? Radu Petrescu a lăsat jocul liber, la ratarea incredibilă a Farului. De unde a scos mingea portarul CFR-ului. FOTO

Robert Zanfir / 01.05.2022, 22:24
A fost sau nu a fost gol? Radu Petrescu a lăsat jocul liber, la ratarea incredibilă a Farului. De unde a scos mingea portarul CFR-ului. FOTO

CFR Cluj și Farul s-au întâlnit într-un meci care a contat pentru runda a 7-a din play-off. Oaspeții au fost mai periculoși în prima repriză, iar ocazia partidei i-a aparținut lui Grameni. Karlo Letica (25 de ani) a scos de pe linia porții.

Ceva se întâmplă la Cluj. În ciuda rezultatelor din ultima vreme și a presiunii puse de FCSB și de Universitatea Craiova, CFR pare că nu se poate trezi din letargie. Ardelenilor le-a trecut glonțul pe la ureche în mai multe rânduri în prima repriză a partidei cu Farul.

Radu Petrescu a lăsat jocul liber, la ratarea incredibilă a Farului

Pitu, Radaslavescu și Moldoveanu au ratat din toate pozițiile cu CFR Cluj. Iar Letica a fost fabulos, desi a început partida cu o eroare care o putea costa foarte scump pe echipa lui Dan Petrescu. Intervenție la limită, la marginea careului mare.

Totuși, parada serii a venit în minutul 28, atunci când portarul a scos o minge de pe linia porții. Farul a plecat pe o contră, mingea a ajuns la Alexi Pitu, iar mijlocașul de buzunar al lui Gică Hagi la ridiculizat pe Yuri.


Pitu a centrat în fața porții, de unde Grameni a reluat din cădere. Letica a fost însă fabulos și a scos mingea de pe linia porții. Radu Petrescu a făcut semn ca jocul să continue, deși faza i-a păcălit și pe comentatorii partidei, care au strigat la unison GOL.

CFR Cluj – Farul Constanța. ECHIPELE DE START:

CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, M. Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Petrila
Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Fl. Ștefan, Chipciu, Cvek, Birligea, Neguț, Omrani, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza – Radaslăvescu, Nedelcu Grameni – G. Iancu, R. Moldoveanu, A. Pitu
Rezerve: Brănescu, Dussaut, A. Ciobanu, Purece, Omoh, Sali, Dănuleasa, N. Popescu, Sîrbu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)
Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova), Ferencz Tunyogi (Zalău)