A fost trimis în închisoare înaintea luptei decisive pentru titlul mondial! Drama trăită de Gervonta Davis

George Drafta 28.12.2022, 15:52
A fost trimis în închisoare înaintea luptei decisive pentru titlul mondial! Drama trăită de Gervonta Davis

Gervonta Davis este unul dintre numele importante din boxul profesionist. Americanul este unul dintre puţinii puglişti care nu a cunoscut înfrângerea în ring.

El are în total 27 de victorii din 27 de dispute, iar 25 dintre ele au fost obţinute înainte de limită. Seria a început în februarie 2013 şi urma să continue pe 7 ianuarie atunci când Davis urma să se dueleze cu Hector Garcia. Disputa dintre cei doi ar avea loc pentru centura WBA regular care a intrat în posesia lui Gervonta în decembrie 2019.

Doar că respectiva confruntare ar putea să nu mai aibă loc. Şi asta pentru că boxerul tocmai a fost arestat pentru presupuse violențe domestice, infomează cei de la The Sun.  Fotografia lui a fost publicată de Poliţia din Parkland care încearcă să verifice acum circumstanţele în care s-ar fi petrecut agresiunea.

Gervonta Davis, într-unul din meciurile sale
Gervonta Davis, în ultimul meci al său, contra lui Rolando Romero

Aşteaptă o eliberare rapidă

Poreclit „Tank” pentru faptul că pare de neînvins de către adversarii săi din ring, Davis nu este la prima abatere de acest gen. El a mai avut probleme cu legea şi în trecut atunci când a fost acuzat tot de violenţă domtestică. El a fost reţinut în februarie 2020 în Miami după ce mama fiicei sale a căzut victimă a nervozităţii sale. Speţa a fost soluţionată prin retragerea plângerii de către victimă chiar în această lună.

El va apărea în faţa tribunalului din nou în luna februarie într-un alt dosar unde are 14 capete de acuzare. Cei care deţin drepturile tv pentru lupta din 7 ianuarie nu au anunţat încă o posibilă anulare a acesteia. Locul disputei este Capital One Arena din Washinton.

Adversarul său are 31 de ani şi 19 dispute la profesionişti în palmares. Dintre acestea, 16 au fost victorii, iar 10 au fost obţinute prin knock out. Chiar dacă nu va reulit să se prezinte în ring săptămâna viitoare, Gervonta Davis speră că nu va rata o altă bătălie deja fixată. Cea împotriva lui Ryan garcia de pe 15 aprilie, programată în Nevada.

Urmăriți Playsport.ro și pe