A greșit Neubert pregătirea la FCSB? ”Ceva nu este bine făcut. Cad ca popicele la bowling!”

Giosanu Catinca / 29.04.2021, 16:53
A greșit Neubert pregătirea la FCSB? ”Ceva nu este bine făcut. Cad ca popicele la bowling!”

Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi, scor 1-2, a primit o nouă lovitură. Artizanul din spatele FCSB a fost tras la răspundere pentru situația jucătorilor. Marile voci ale fotbalului românesc susțin că una dintre principalele probleme ale formației lui Toni Petrea în această perioadă este strâns legată de condiția fizică. Ei spun că „roș-albaștrii” suferă din punct de vedere fizic, capitol la care obișnuiau să strălucească.

A greșit Neubert pregătirea la FCSB?

FCSB, cea mai spectaculoasă echipă în prima parte a campionatului, are nevoie de o victorie neapărat în partida cu Universitatea Craiova, după ce şi-a pierdut statutul de lider în Liga I. Nu le va fi deloc ușor elevilor lui Toni Petrea să le facă față adversarilor. Asta, din cauză că în ultima perioadă de timp s-a confruntat cu numeroase accidentări. Ultima și cea mai disputată a fost accidentarea favoritului lui Gigi Becali, Ionuș Panțîru. Tragedia a avut loc în timpul meciului cu Sepsi, din runda trecută, disputat la Giurgiu, scor 1-2. Latifundiarul din Pipera a confirmat că şi pentru Ionuţ Panţîru acest sezon este unul terminat.

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a patra din play-off, se va disputa joi, 30 aprilie, de la 19:45.

Ionuț Panțîru (dreapta), alături de colegii de la FCSB / Foto: Sport Pictures
Ionuț Panțîru (dreapta), alături de colegii de la FCSB / Sursa Foto: Sport Pictures

”Ceva nu este bine făcut. Cad ca popicele la bowling!”

Vasile Miriuță, omul cu 133 de partide în Germania și cu 9 meciuri în naționala Ungariei, a vorbit despre lupta la titlu. Tehnicianul român a trans un semnal de alarmă în legătură cu echipa antrenată de Anton Petrea. Iată ce le-a transmis antrenorul conducătorilor roș-albaștri:

E mare presiune pe FCSB. Dacă Universitatea Craiova învinge mâine, se schimbă tot. Şi are şanse să învingă Craiova, FCSB a jucat dezastruos în ultimele meciuri. Nu mai au prospeţime, acea răutate, cu presing. În minutul 60, deja încep să cadă, ca la bowling. Ceva se întâmplă la ultimele jocuri. Probabil se adună oboseala, e sfârşit de campionat, au şi lotul subţire. Nu au rezervele pe care le au CFR şi Craiova. O să aibă mari probleme pe final de sezon. Ceva nu e bine făcut acolo, nu vreau să zic mai multe. Dar ceva nu miroase bine acolo. Au atins probabil prea repede vârful de formă.”, a declarat Vasile Miriuţă, conform celor de la Look Sport.

În momentul de față, CFR Cluj este lider, cu 41 de puncte, cu două puncte în fața grupării finanțate de către Gigi Becali.