A ieșit la suprafață cel mai umilitor adevăr din viața Anamariei Prodan. Unde a fost surprinsă soția lui Reghecampf

Iosif Pintilie 28.09.2022, 09:51

Anamaria Prodan a fost surprinsă într-un loc ciudat. Vedeta a fost surprinsă într-un bazar unde se aflau produse contrafăcute. Mai exact, într-un magazin comercial din Istanbul. Zona este renumită pentru vânzarea de haine ieftine, ce imită produse de modă scumpe.

Impresara este cunoscută pentru extravaganță. Mereu se afișează în haine scumpe, mașini de lux și hoteluri cu multe stele. Aparențele pot înșela însă, notează cancan.ro.

Cât costă bijuteriile purtate de Anamaria Prodan

În urmă cu doi ani, Anamaria Prodan a vorbit, în cadrul unei emisiunii, despre prețul pe care îl au accesoriile pe care le poartă. Ea spunea atunci că brățările ei costă 190.000 de euro, iar inelele și ceasul peste 100.000.

„Port nouă brăţări. Costă în total 190 000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva. Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe… Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci cand fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei”, spunea Anamaria Prodan, în 2020, la Kanal D.

Anamaria Prodan, bătaie cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a mers la vila Anamariei Prodan pentru a-l lua pe Bebeto, copilul lor, la petrecerea de botez a copilului dintre el și Corina Caciuc. De aici lucrurile au degenerat, iar filmarea cu bătaia dintre cei doi a făcut înconjurul planetei.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie.

M-a lovit peste față cu palma sau pumnul. M-a pus la pământ iar când a realizat ca Eugen filmează din mașină și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în față, a încercat sa îl tragă jos din mașină și l-a amenințat cu moartea”, a declarat Anamaria Prodan poliției Snagov.

Urmăriți Playsport.ro și pe