A început operațiunea Messi. Xavi a primit acordul lui Laporta să îl aducă pe argentinian la echipă

Olteanu Ștefan 11.11.2021, 00:01

Juan Laporta a început operațiunea „Messi înapoi la Barcelona”. Președintele catalanilor i-a dat acceptul lui Xavi pentru a încerca să îl readucă pe argentinian pe Camp Nou. Și nu este vorba despre o revenire în 2023, când îi expiră contractul lui Messi cu PSG, ci chiar în vara viitoare.

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona după doar un sezon! A început operațiunea de răscumpărare a starului argentinian

Președintele Juan Laporta i-a dat acordul lui Xavi pentru a începe operațiunea „Messi înapoi la Barcelona”. În ultimele zile s-a vorbit tot mai intens despre posibilitatea ca argentinianul să se întoarcă pe Camp Nou.
Cu toate acestea, informațiile duceau spre o revenire în iunie 2023, atunci când argentinianului îi expiră contractul cu PSG.
Se pare, însă, că lucrurile s-ar putea accelera. Cel puțin asta este dorința lui Xavi. Noul antrenor al catalanilor a vorbit deja cu Juan Laporta despre posibilitatea ca Leo Messi să revină pe Camp Nou încă din sezonul următor.
Însă, răspunsul președintelui nu a fost foarte optimist, având în vedere că PSG va solicita, cel mai probabil, un preț consistent.

Totuși, dacă nu va reuși să îl readucă în vara anului viitor, Juan Laporta a promis că îi va face lui Messi o ofertă de nerefuzat în iunie 2023, atunci când contractul cu PSG îi va expira.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Xavi vrea cu orice preț să îl readucă pe Leo Messi înapoi la Barcelona. Ei au fost colegi timp de 11 ani pe Camp Nou și au câștigat împreună 27 de titluri.
Xavi e convins că Messi ar putea avea o contribuție uriașă la formarea unei noi echipe de top la Barcelona, deoarece ar fi un exemplu pentru jucătorii tineri.

Revenirea lui Lionel Messi la Barcelona, anunțată și de un fost candidat la alegerile prezidențiale de pe Camp Nou

Revenirea lui Lionel Messi la FC Barcelona este anunțată și de Victor Font, unul dintre candidații care s-au luptat cu Juan Laporta la ultimele alegeri pentru funcția de președinte al clubului de pe Camp Nou.
Într-un interviu pe care l-a acordat recent în Spania, Victor Font lasă de înțeles că revenirea lui Xavi la Barcelona l-ar putea convinge și pe Messi să se întoarcă alături de clubul său de suflet.
Totuși, el spune că Barcelona trebuie să mai aștepte doi ani de zile. În iunie 2023 îi va expira lui Messi înțelegerea pe care a semnat-o cu PSG.
Cu toate acestea, Victor Font spune că oficialii de pe Camp Nou trebuie să se gândească deja la o stretegie pentru a-l convinge pe Messi să revină:

Lionel merita să plece pe ușa din față! Clubul ar trebui să se gândească deja la modul în care Messi pe poate întoarce la Barcelona în 2023”, a spus Victor Font.

Anchetă internă la PSG pentru Messi. Starul Argentinei este vizat de ultima decizie a conducerii.

Urmăriți Playsport.ro și pe