A înnebunit Gigi Becali atunci când a aflat de beția jucătorilor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor, decizie fără precedent

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.11.2022, 16:30
A înnebunit Gigi Becali atunci când a aflat de beția jucătorilor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor, decizie fără precedent

Așa cum era de așteptat, Gigi Becali a reacționat dur după ce trei jucători de la FCSB, Billel Omrani, Andrei Vlad și Joyskim Dawa, au petrecut până dimineața într-un club din București. Chiar dacă ei se aflau în timpul lor liber, întrucât competiția internă este suspendată momentan din pricina Cupei Mondiale din Qatar, tot nu vor scăpa de sancțiuni.

Gigi Becali a anunțat că îi va amenda pe Omrani, Vlad și Dawa

Gigi Becali, care a aflat din media de această „escapadă” a jucătorilor săi, a anunțat că îi va amenda pe cei trei petrecăreți. Patronul vicecampioanei și-a motivat decizia și a explicat că aceste evenimente nu fac decât să îi păteze imaginea clubului său.

„Nu ştiu. Acum îmi spui tu. Cât era ceasul? Amendă! Bine că mi-ai spus, amendă. Ei pot să iasă, dar nu să stea până la 2. La ora 11 trebuie să stea cu perna în braţe. Nu are voie, e imaginea Stelei. Steaua (n.r. FCSB) e club mare, nu ai cum să pătezi imaginea. Poate se supără Talpan”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Regretă acum patronul FCSB-ului că i-a luat în trecut apărarea lui Omrani?

În ceea ce îl privește pe Billel Omrani, Becali fusese „pus în gardă” încă din momentul în care l-a adus pe atacantul algerian în vârstă de 29 de ani, în legătură cu faptul că acesta are o viață extra-sportivă destul de agitată. El a ieșit în evidență din acest punct de vedere și pe vremea când evolua la CFR Cluj, fiind chiar și exclus din lot la un moment dat de către Dan Petrescu.

Mai mult, la scurt timp după ce a semnat cu FCSB, în spațiul public a apărut un clip video în care Omrani apărea într-un taxi, în stare destul de avansată de ebrietate. La acel moment însă, Becali s-a arătat chiar bucuros. Și a motivat că are certitudinea că nicio echipă din străinătate nu va încerca, în acest context, să îi achite clauza de reziliere și astfel să îl ia de la FCSB pe atacant.

Gigi Becali, despre atacantul algerian: „Dacă face treabă îi mai dau eu 100 de pahare”

„Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare. Și îi pun la dispoziție și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul.

Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftină a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali la acel moment, citat de cei de la prosport.ro.