A înviat Șerban! Jucătorul ținut captiv 8 ani la Dinamo și-a găsit liniștea în eșalonul al treilea, la doar 26 de ani

Giosanu Catinca 07.03.2022, 21:05
A înviat Șerban! Jucătorul ținut captiv 8 ani la Dinamo și-a găsit liniștea în eșalonul al treilea, la doar 26 de ani

Fotbalistul român Ionuț Daniel Șerban, care a fost ținut „captiv” de o clauză ce prevedea ca în cazul în care se va despărți de Dinamo, patronul Sportului Studențesc, Vasile Șiman, să primească un milion de euro, a reușit să plece de la echipa din șoseaua Ștefan cel Mare. Mijlocașul și-a găsit liniștea în eșalonul al treilea. Pentru ce formație va juca internaționalul de 26 de ani.

Unde va putea fi văzut Ionuț Șerban

Jurnaliștii de la ziare.com notează că Ionuț Șerban va evolua până în vară, în eșalonul al treilea, la CS Blejoi.

Ionuț Șerban a ajuns la Dinamo, la dorința lui Constantin Anghelache, fostul președinte la echipei din acea vreme. El nu a înregistrat mari performanțe la echipa alb – roșie. Tânărul avea însă un salariu consistent. El încasa nu mai puțin de 5000 de euro lunar. Lucrurile nu stau la fel de bine la formația prahoveană.

Sursa anterior menționată arată că Șerban va fi răsplătit cu doar 2000 de lei. Diferența este semnificativă, dar important este că fotbalistul și-a găsit echipă.

„Vrem să îl redăm fotbalului românesc!”

Ionuț Șerban și-a încheiat socotelile cu Dinamo, după ce clubul a intrat în incolvență. El a petrecut opt ani la formația alb-roșie, însă acum va începe o nouă aventură la CS Blejoi din Liga a 3-a.

Nu a fost foarte complicat. Ionuț stă aproape, în Ploiești. Am avut o discuție prin care i-am explicat că este foarte important să joace. Vrem să îl redăm fotbalului românesc. Este un jucător bun, care poate juca la nivel mai înalt. Rămâne până în vară la noi, apoi vom vedea.

Noi nu putem să ne gândim la promovare. Primul lucru pe care vrem să îl facem este să rezolvăm problema infrastructurii, vestiare noi, baza de pregătire. Lucrările au început, în 2023 sperăm să fie gata. Apoi ne putem propune și alte lucruri mai importante.

Principalul obiectiv în acest moment este să creștem copiii. Am avut în meciurile de pregătire constant 9 jucători sub 21 de ani. Acesta este obiectivul nostru.”, a declarat Cristi Vlad, managerul celor de la CS Blejoi, potrivit gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe