A învins cancerul și va deveni mamă. Tenismena Carla Suarez Navarro și iubita sa vor avea gemeni

Alex Matei 30.03.2023, 08:41
A învins cancerul și va deveni mamă. Tenismena Carla Suarez Navarro și iubita sa vor avea gemeni

Fosta jucătoare spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate grave cu care s-a confruntat în ultimii ani, dar și despre sarcina care i-a readus zâmbetul pe față. Sportiva a anunțat că va fi mamă de gemeni și că abia așteaptă să nască.

Dezvăluirile făcute de Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro este implicată într-o relație de dragoste cu jucătoarea de fotbal Olga Garcia. Cele două trăiesc cea mai frumoasă experiență din viața lor, fiind în așteptarea primului lor copil. Controversatele sportive din Spania au postate pe rețelele sociale două mesaje, prin care au anunțat că urmează să devină părinți de gemeni.

Acum câteva luni vă spuneam, foarte încântate, că vom deveni mame. Mai târziu am avut parte de o bucurie dublă. GEMENI PE DRUM! Număr zilele pentru a vă vedea și a ne bucura împreună de această nouă etapă.”, se arată în mesajul postat de Carla Suarez pe Twitter.

La începul, Carla credea că va aduce pe lume un singur copil. Mare i-a fost bucuria când a aflat că va avea gemeni. Cadrele medicale apreciază că bebelușii vor veni pe lume în luna iunie.

Este o bucurie incredibilă să pot aduce o nouă viață pe lume. Eu și Olga, partenera mea, simțim o responsabilitate imensă. Suntem mândre că am făcut acest pas și sunt încântată să îl împărtășesc cu voi. Amândouă suntem încă tinere, iar retragerea din tenis a reprezentat momentul ideal să facem acest pas.”, a mai declarat fosta jucătoare de tenis din Spania, potrivit Marca.

A învins cancerul

În 2020, Carla Suarez Navarro s-a luptat cu cancerul. Fosta jucătoare de tenis din Spania a reușit dă învingă boala ce a cuprins întreaga lume, dar nu va uita niciodată experiența pe care a trăit-o înainte să rămână însărcinată.

Fosta sportivă se înțelege foarte bine cu Simona Halep, iar românca i-a transmis viitoarei mămici un mesaj de încurajare, atunci când aceasta trecea prin momente grele.

Carla, sunt șocată și tristă de ceea ce am aflat. Mă gândesc la tine și știu că o persoană puternică și specială ca tine va trece și prin asta. Te îmbrățișez!”, se arată în mesajul transmis de Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe