A iubit pasional o româncă și acum i-a adus Romei Conference League. Povestea de dragoste uitată dintre Nicola Zaniolo și Mădălina Ghenea

Gheorghiu Dan / 26.05.2022, 10:10

Nicolo Zaniolo (22 de ani), una dintre tinerele speranțe ale fotbalului italian, a iubit pasional o româncă și acum i-a adus Romei trofeul în UEFA Conference League. El a fost titluarizat de Jose Mourinho în finala cu Feyenoord și în minutul 32 a marcat primul și unicul gol al partidei.

Nicolo Zaniolo, eroul Romei din finala Conference League! Puștiul de 22 de ani s-a iubit pasional cu o româncă

Nicolo Zaniolo este eroul momentului în fotbalul italian, după ce a marcat unicul gol în finala de Conference League și i-a adus Romei primul trofeu european.

Miercuri seară, AS Roma a întâlnit-o pe Feyenoord în finala disputată pe „Air Albania Stadium” din Tirana. Meciul a început foarte spectaculos, îar golul care a decis totul a venit în minutul 32.

Gianluca Mancini a trimis o centrare de peste 20 de metri în careu, unde l-a găsit excelent pe Nicolo Zaniolo. Acesta a preluat superb pe piept, după care a împins mingea cu stângul pe lângă goalkeeperul care ieșise să îl întâmpine. Golul lui Zaniolo s-a dovedit a fi singurul al finalei, deoarece Roma a închis perfect jocul în ultimele 60 de minute și a cucerit primul trofeu european.

Povestea de dragoste uitată dintre Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea

Revenirea lui Zaniolo este cu atât mai importantă, deoarece tânărul atacant al lui AS Roma avut parte de câțiva ani nu prea buni în carieră. În perioada 2020 – 2021, el și-a rupt ligamentele la ambii genunchi și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale. În total, aceste două accidentări l-au scos din circuit peste 400 de zile și a ratat peste 60 de meciuri.

În timp ce se recupera după a doua ruptură de ligamente, Zaniolo a fost implicat și într-un episod amoros care a creat multe controverse în presa din Peninsulă.

Tânărul atacant s-a iubit pasional cu Mădălina Ghenea, iar jurnaliștii italieni credeau la acel moment că astfel va apune și cariera de fotbalist a lui Zaniolo.

Cunoscuta actriță româncă, în vârstă de 34 de ani, punea paie pe foc și își declara public afecțiunea față de atacantul Romei.

Nicolo este un tip foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Este un talent pe care toată lumea îl cunoaște. Așa cum i-am scris și lui, scriu și aici, sunt fericită că l-am întâlnit.

E o persoană extraordinară, care mi-a intrat la inima și voi fi mereu alături de el. Încă un lucru de precizat: nu suntem logodiți!”, scria Mădălina Ghenea, pe contul ei de Instagram.

Mădălina Ghenea a rupt relația pentru a nu-i face rău lui Zaniolo

Cum atacantul Romei a fost luat la țintă la începutul anului 2021, din cauza relației cu Mădălina Ghenea, românca a revenit ulterior pe rețelele de socializare și a infirmat relația cu Zaniolo.

În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune. Am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați. Pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a transmis Mădălina Ghenea, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

8 goluri și 9 pase decisive a reușit Zaniolo în acest sezon, în 42 de meciuri jucate pentru AS Roma. Cota lui de piață e de 33.000.000 euro, conform Transfermarkt.