A jucat la Bayern și la Liverpool, dar azi a semnat și va fi coechipier cu Ronaldo: „Cu o singură voce”

Cosmin Olteanu 01.08.2023, 22:52
A jucat la Bayern și la Liverpool, dar azi a semnat și va fi coechipier cu Ronaldo: „Cu o singură voce”

A jucat la Bayern și la Liverpool, dar azi a semnat și va fi coechipier cu Ronaldo.

Al-Nassr a început să se „distreze”, din nou, pe piața transferurilor, după ce FIFA i-a ridicat interdicția de a cumpăra jucători, din cauza mai multor datorii, achitate ulterior.

A jucat la Bayern și la Liverpool, dar azi a semnat și va fi coechipier cu Ronaldo

Al-Nassr a anunțat, printr-un clip special, transferul lui Sadio Mane de la Bayern Munchen. Pentru a-l aduce pe internaționalul senegalez, arabii i-au plătit 30 de milioane de euro campioanei Germaniei.

„Cu o singură voce, Sadio Mane!”, a fost mesajul postat de către Al-Nassr pe Twitter.

În tricoul celor de la Bayern, Mane a dat 12 goluri și șase pase decisive în 38 de meciuri bifate. Totodată, internaționalul senegalez a fost protagonist într-un scandal de proporții, după ce l-a lovit în față pe coechipierul său, Leroy Sane, la finalul partidei tur cu Manchester City, din sferturile Champions League.

Cristiano Ronaldo, declarații incendiare la 6 luni după transferul la arabi

La șase luni după ce a semnat cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a declarat faptul că nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în fotbalul din Europa.

„Într-un an, tot mai mulți jucători de top vor veni în Arabia Saudită. Într-un an, liga din Arabia Saudită va fi mai puternică decât cea din Turcia sau cea din Olanda. Jucătorii care au venit nu sunt așa cum a spus președintele Uniunii Europene. Jota și Ruben Neves sunt jucători tineri.

Lumea m-a criticat pentru că am venit în Arabia Saudită, dar ce s-a întâmplat acum? Eu am deschis calea, iar acum toți jucătorii vin aici!

Decizia mea de a semna cu un club din Arabia Saudită a fost crucială în privința a aduce jucători de TOP în această țară. Este un lucru evident. Când am semnat cu Juventus, Serie A era moartă…după ce am ajuns eu acolo, campionatul din Italia a fost revitalizat. Oriunde merge Cristiano Ronaldo, generează un interes uriaș.

Liga din Arabia Saudită este mai bună decât MLS (n.r. campionatul din SUA, unde joacă Leo Messi). Sunt 100% sigur că nu mă voi întoarce în Europa. Am deschis calea către Arabia Saudită și acum jucătorii vin aici.

Nu voi reveni în Europa, ușa este închisă definitiv. Am 38 de ani, și, pe lângă asta, fotbalul european și-a pierdut mult din calitate. Singurul campionat foarte puternic e Premier League, e cu mult înaintea celorlalte campionate.”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Urmăriți Playsport.ro și pe