”A mers până la jignire, sfidător”. Omul care l-a dezamăgit pe Gigi Becali: ”Nu-mi venea să cred”

Cristian Stan 03.10.2023, 16:02
”A mers până la jignire, sfidător”. Omul care l-a dezamăgit pe Gigi Becali: ”Nu-mi venea să cred”

Ionel Dănciulescu (46 ani) l-a atacat pe antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, însă replica nu a întârziat să apară.

Deși antrenorul cipriot a trecut mai ușor peste acest incident, patronul Gigi Becali a dorit să fie mult mai vocal.

Dănciulescu, atenționat de Gigi Becali

S-a speculat în ultimele săptămâni în presă informația conform căreia Elias Charalambous ar fi fost în calculele celor de la Olympique Lyon. La auzul acestor vești, Ionel Dănciulescu, fosta glorie a celor de la Dinamo, a răbufnit.

Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea? Să fim serioși. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți situația și ia-ți fapta cu tine, cum se spune, că tu ești cine ești.

… Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des …”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Prezent la o conferință de presă, cipriorul de pe banca FCSB-ului nu a dorit să intre în polemici pe acest subiect, adăugând doar: ”Dacă vine vreo ofertă, e bine. Nu am nimic, deci nu pot să spun nimic. Nu mă vrea nimeni.”.

Dacă Elias Charalambous își vede în continuare de munca din Capitală, Gigi Becali își face timp și pentru contestatari, astfel că Ionel Dănciulescu nu ”a scăpat de gura acestuia”.

Îl știu de când era fotbalist, era prea cuminte, m-a și mirat, nu-mi venea să cred, dai și note acum? Nota 4, stai jos. A mers până la jignire, sfidător, adică, nota 4, stau jos?” a spus Gigi Becali.

Totodată, finanțatorul liderului din Superliga este convins că actualul antrenor va pleca pe un salariu uriaș foarte curând, oferind exemplul lui Costel Gîlcă.

Nu-i dai tu nota 4, că el la anul va pleca pe două milioane salariu. Așa îi fac eu milionari pe toți. Și pe Gîlcă l-am făcut milionar, dar nu a recunoscut, și pe jucători, pe toți.Eu nu mai am nevoie, îmi ajunge cât am. ”, a concluzionat patronul de la FCSB.

Costel Gîlcă a reușit să câștige toate trofeele puse la bătaie în sezonul 2014/2015 cu FCSB, iar apoi au urmat contracte cu Espanyol sau diferite echipe din zona Golfului, precum Al-Taawoun, Al-Fayha sau Al-Hazem. În prezent antrenează echipa poloneză Radomiak Radom.

Urmăriți Playsport.ro și pe