A murit din cauza emoțiilor. Momente incredibile pe banca tehnică a unei echipe din Egipt

Moldoveanu Camelia 06.12.2021, 08:34
A murit din cauza emoțiilor. Momente incredibile pe banca tehnică a unei echipe din Egipt

Clipe de groază după ce a fost marcat golul victoriei. Antrenorul unei echipe din Egipt a murit pe banca tehnică din cauza emoțiilor.

Antrenorul unei echipe din Egipt a murit din cauza emoțiilor

Adham El-Selhadar, antrenorul echipei Al Magd, a murit din cauza emoțiilor. Totul s-a întâmplat după ce echipa sa a marcat golul victoriei în prelungiri. Din păcate, victoria contra El Zarqa, scor 1-0, s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru oaspeți, dar și pentru întreaga lume a sportului.

Antrenorul echipei din Liga a doua din Egipt a făcut infarct din cauza emoțiilor, iar medicii au intervenit imediat. Cu toate că a primit îngrijiri medicale în cel mai scurt timp, Adham El-Selhadar a fost transportat la spital și inima i-a cedat.

Tragedia din Liga a doua a avut ecou până la cele mai mari echipe din Egipt. Al Ahly și Ismeily au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Legenda lui Liverpool a murit după 35 de ani în care s-a luptat cu Parkinsonul!

Mijlocașul Ray Kennedy a jucat 200 de meciuri în tricoul lui Arsenal, câștigând de două ori campionatul și Cupa cu echipa de pe North London. În 1974 s-a transferat la Liverpool, acolo unde a bifat alte 393 de apariții. A trecut pe la Swansea City un sezon, iar mai apoi a cariera lui a început să o ia în jos.

De la Swansea City a plecat la Hartlepool United, apoi la Pezoporikos și și-a pus „ghetele în cui” la Ashington. S-a retras din fotbal cu un an înainte de a fi diagnosticat cu Parkinson. El a reușit să câștige 11 trofee majore, 5 titluri de ligă și 3 Cupe Europene.

Cu toate că a fost bolnav vreme de 35 de ani, Ray Kennedy nu a ascuns niciodată problema de care suferă. Dimpotrivă, acesta a fost mereu deschis și și-a împărtășit trăirile, devenind un exemplu pentru cei care suferă de Parkinson.

Majoritatea băieților tineri visează să devină fotbaliști. Ray nu numai că a trăit acel vis, dar s-a bucurat de un succes incredibil făcând acest lucru.

Ray a trăit mult timp cu Parkinson. A vorbit sincer despre provocările cu care s-a confruntat, inclusiv despre unele dintre simptomele mai puțin cunoscute, cum ar fi halucinațiile.

Mulți oameni cu această afecțiune simt nevoia să-și ascundă diagnosticul, dar Ray va fi o inspirație pentru mulți oameni să vorbească deschis despre propria lor viață suferind de Parkinson. Rolul pe care l-a jucat în creșterea gradului de conștientizare a afecțiunii, precum abilitățile sale de fotbal, nu vor fi uitate.”, a spus Caroline Rassell, directorul asociației oamenilor bolnavi de Parkinson din UK.

Urmăriți Playsport.ro și pe