A murit omul pe care soția lui Dan Șucu l-a părăsit pentru a fi cu acționarul de la Rapid. Avea doar 60 de ani

Giosanu Catinca 02.07.2022, 12:14
A murit omul pe care soția lui Dan Șucu l-a părăsit pentru a fi cu acționarul de la Rapid. Avea doar 60 de ani

A murit Peter Imre. Cunoscutul om de afaceri s-a stins din viață vineri seară, într-o clinică din București. Fostul partener al Cameliei Șucu suferea de o boală necruțătoare.

Peter Imre s-a stins din viață

Peter Imre avea 60 de ani. Ultima suflare a dat-o într-o clinică din municipiul București.

Cunoscutul om de afaceri suferea de cancer. Fostul directorul general de la Adevărul Holding s-a luptat ani de zile cu boala care a ajuns a doua cauză de deces în Uniunea Europeană.

Cine a fost Peter Imre

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țară și o prezență constantă în lumea mondenă.

El şi-a început cariera în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta, potrivit celor de la adevarul.ro. A scris constant în Ziarul Financiar, și a lucrat pentru Philip Morris, pe post de consultant de marketing. Ulterior, a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.

”Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie”

Omul de afaceri a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica politicianului Teodor Meleșcanu. Cei doi și-au unit destinele în 2006. Patru ani mai târziu, bărbatul a fost numit director general la Adevărul Holding.

A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie.

Sigur că, de atunci, medicina a evoluat. Boala nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani.”, a dezvăluit Peter Imre, într-un interviu acordat pentru publicația Tango.

Printre femeile cu care s-a mai iubit Peter Imre se numără fosta prezentatoare Acasă TV, Corina Dănilă, dar și actuala soție a lui Dan Șucu, Camelia Șucu.