A plâns de ciudă pentru marea ratare. Imaginea nevăzută de la finalul derby-ului CFR – Rapid

George Drafta 20.03.2023, 14:14
A plâns de ciudă pentru marea ratare. Imaginea nevăzută de la finalul derby-ului CFR – Rapid

Valentin Costache a izbucnit în plâns după ce a fost înlocuit în prelungirile meicului din Gruia de Alexandru Ioniţă.

Mijlocaşul Rapidului a irosit o şansă mare de a-şi aduce echipa în avantaj în minutul 65 al disputei împotriva campioanei atunci când a reluat pe lângă poartă o minge pe care scria 3-2.

Fotbalistul de 24 de ani a încercat să fie îmbărbătat de Ionuţ Voicu, într-o imagine surprinsă de fotoreporterul Gsp, Cristi Preda. Costache şi-a cruţat astfel fosta echipă, care a avut în prelungiri chiar şansa de a câştiga confruntarea. Însă golul lui Maglica a fost anulat pentru offside şi astfel un scandal monstru s-a pornit în jurul fazei cu pricina.

Sursă foto: gsp
Sursă foto: gsp

Nu e sigur dacă un eventual gol al lui Costache ar fi rezolvat ecuaţia partidei în favoarea rapidiştilor. Dar le-ar fi dat şansa să conducă pe tabelă cu 25 de minute înaintea fluierului final. Felul în care a finalizat acţiunea i-a luat prin surprindere pe oamenii din stafful giuleştenilor. Dar cu siguranţă i-a făcut pe răsufle uşuraţi pe cei din tabăra adversă.

Onea a fost eroul trupei din Grant

Fundaşul dreapta al Rapidului a fost cel mai bun jucător al echipei sale la Cluj. Jucătorul venit de la Poli Iaşi a marcat un gol şi a oferit assistul la cealaltă reuşită semnată de Kait. Onea marcase ultima oară în prima divizie în mai 2021, atunci când puncta pentru trupa din Copou, într-un meci jucat în playout-ul respectivului sezon pe terenul celor de la UTA.

Răzvan Onea are 24 de ani
Răzvan Onea are 24 de ani

„Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm. Cred că meritam victoria. Dar e un punct muncit, venit pe terenul campioanei României, și e foarte important pentru noi. Echipa noastră a jucat foarte bine, ne-am dăruit pe teren până la ultima suflare, rămâne un punct bun pentru noi.

Luăm meci cu meci și vrem să le demonstrăm suporterilor că luptăm pentru emblema de pe piept”, au fost cuvintele lui Onea la finalul confruntării de pe arena Dr. Constantin Rădulescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe