A plecat Casemiro, dar Real Madrid nu stă cu mâinile în sân. Primul transfer făcut de „galactici”

Dumitru Adrian 21.08.2022, 09:14
A plecat Casemiro, dar Real Madrid nu stă cu mâinile în sân. Primul transfer făcut de „galactici”

Real Madrid pregătește o „mutare surpriză”, după plecarea lui Casemiro la Manchester United. Campioana Europei vrea să-l transfere pe Iker Bravo, de la Bayer Leverkusen. Există o singură problemă. Atacantul este minor și pentru oficialiarea acestui transfer se așteaptă acceptul oficialilor de la FIFA.

Real Madrid vrea să cumpere un jucător de 17 ani de la Bayer Leverkusen

Real Madrid l-a vândut pe Casemiro la Manchester United, iar primul transfer nu este un jucător „cu nume”. Campioana Europei a pus ochii pe atacantul spaniol Iker Bravo, de la Bayer Leverkusen, un fotbalist care și-a făcut junioratul la FC Barcelona.

Cotidianul „AS” scrie că lucrurile sunt foarte avansate și mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii. Până acum se știe că fotbalistul va juca la Real Madrid Castilla, sub formă de împrumut, unde ar urma să fie antrenat de legendarul Raul Gonzalez, iar dacă „albii” vor vrea să-l cumpere definit, în vara anului viitor, vor trebui să achite o clauză de șase milioane de euro.

În toată această afacere există și un mare semn de întrebare. Fotbalistul a trecut testele medicale, dar transferul are nevoie de aprobare de la FIFA. Jucătorul este minor, iar regulamentele sunt ceva mai aspre pentru ca echipele să nu mai cumpere „angro”, fotbaliști foarte tineri.

În primul și singurul sezon petrecut în Germania, Iker Bravo a evoluat în 17 meciuri pentru echipele U17 și U19 a lui Bayer Leverkusen, a marcat de 10 ori și a oferit patru pase decisive. Tânărul atacant spaniol are și două apariții la prima echipă a lui Bayer.

Casemiro, al treilea cel mai vândut jucător din istoria lui Real Madrid

Casemiro a plecat la Manchester United, iar presa din Spania a aflat cât a costat toată afacerea. Suma de transfer este de 70 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga încă 15 milioane în funcție de performanțele lui Manchester United cu „ceasul” brazilian pe teren.

Casemiro se află pe locul trei în topul jucătorilor vânduți de Real Madrid, după cele ale lui Cristiano Ronaldo și Angel di Maria. La primul meci fără fotbalistul sud-american, echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat cu 4-1 în deplasare duelul cu Celta Vigo.

Urmăriți Playsport.ro și pe