A plecat de la CFR Cluj pentru a fi antrenat de propriul tată! Prima mutare importantă pentru FC Voluntari

Olteanu Ștefan / 03.01.2022, 19:46

Transferul lui Denis Ciobotariu (23 de ani) de la CFR Cluj la FC Voluntari s-a realizat, iar fotbalistul de 23 de ani urmează să fie antrenat de propriul tată. Liviu Ciobotariu (50 de ani) este pe banca echipei ilfovene din luna mai a anului 2021, iar performanțele sale din debutul acestui sezon sunt de-a dreptul remarcabile. FC Voluntari a încheiat anul pe locul 3 în Liga I.

Denis Ciobotariu va fi antrenat de propriul tată! CFR Cluj l-a împrumutat la FC Voluntari

În primele meciuri din anul 2022, Denis Ciobotariu va avea oportunitatea de a fi antrenat de propriul tată, deoarece clubulurile CFR Cluj și FC Voluntari au ajuns la un acord cu privire la transferul său.
Tânărul fundaș central a fost oficial împrumutat la echipa ilfoveană, până la finalul sezonului 2021 – 2022. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat postat de clubul FC Voluntari. Denis Ciobotariu va îmbrăca tricoul cu numărul 13 și s-a pozat deja în echipamentul de joc al noii sale echipe.

OFICIAL! Bun venit, Denis Ciobotariu!
Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Denis Ciobotariu la echipa noastră, până la finalul stagiunii 2021/2022.
Câștigător a două campionate și a unei Super Cupe cu formația clujeană, fundașul central, în vârstă de 23 de ani, a mai evoluat până acum în cariera sa la Chindia Târgoviște și Dinamo București.
Jucătorul CU CEL MAI BUN INDEX INSTAT din Liga 1 a fost integralist în toate cele 3 partide pe care echipa națională a României U 21 le-a disputat la Campionatul European din Ungaria și Slovenia din martie 2021: 0-0 vs. Germania, 2-1 vs. Ungaria, 1-1 vs. Olanda.
Denis va purta numărul 13 pe echipamentul de joc.
Clubul nostru îi urează „Bun venit! ” și îi dorește să aibă parte de evoluții excelente în tricoul FC Voluntari”, a transmis clubul ilfovean.

600.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform Transfermarkt. În acest sezon a evoluat în 9 meciuri pentru CFR Cluj.

Liviu Ciobotariu se află pe lista FRF și ar putea fi ofertat pentru postul de selecționer

Liviu Ciobotariu a fost inclus de FRF pe lista celor 12 antrenori potriviți pentru a prelua echipa națională a României.

Printr-o reacție oferită recent, antrenorul lui FC Voluntari s-a declarat mândru de faptul că a fost inclus pe această listă:

Dacă există acea listă, atunci mă simt mândru. Este o onoare pentru mine să fiu pe o listă cu cei 10 antrenori nominalizați pentru a prelua echipa națională. Sunt bucuros. Este o răsplată penru tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest an

Pe Ursea nu îl cunosc foarte bine, dar pe Adi Mutu și Edi Iordănescu îi știu bine. Sunt doi antrenori bine pregătiți. Edi a demonstrat pe unde a fost, iar Adi e un antrenor care la echipa națională de tineret mi-a plăcut”, a declarat Liviu Ciobotariu, la TV Digi Sport.

Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu nu a fost contactat până în prezent de FRF. Potrivit informațiilor deținute de PlaySport.ro, Ladislau Boloni este în acest moment favorit pentru preluarea postului de selecționer.