A prins curaj! Luciano Spalletti l-a atacat dur pe Guardiola după calificarea lui Napoli în sferturile de finală din Champions League

Radu Bordei 16.03.2023, 08:51
A prins curaj! Luciano Spalletti l-a atacat dur pe Guardiola după calificarea lui Napoli în sferturile de finală din Champions League

Luciano Spalletti are parte de un sezon perfect pe banca lui Napoli. Echipa din sudul Italiei este ca și campioană în Serie A și se află într-o formă deosebită. Inclusiv rivalii din Liga Campionilor au început să se teamă de formația de la poalele Vezuviului.

A început „războiul” în Liga Campionilor. Luciano Spalletti s-a luat de Guardiola

Managerul celor de la Manchester City a rămas și el impresionat pozitiv de ceea ce arată liderul din Serie A în acest sezon. Mai mult, acesta i-a numit pe cei de la Napoli drept „cei mai puternici din Europa” în acest moment. Spaniolul consideră că și Napoli este favorită la trofeu, deși în cursă au ami rămas giganți ca Real Madrid, Manchester City, Bayern ori Chelsea.

Spalletti nu a fost deloc impresionat de aceste cuvinte, dimpotrivă. Italianul consideră că Pep a început deja războiul psihologic.

Nu mă bag în jocurile lui Pep Guardiola, este un mic joc, nu răspund. El pune presiune, este normal, toată lumea face asta. Manchester City a cheltuit 900 de milioane, iar noi 9 milioane. De aceea spun că este doar un joc, a precizat Spalletti, după victoria cu Eintracht Frankfurt.

Italianul s-a bucurat și pentru succesul care a dus echipa italiană în sferturile de finală. Napoli a câștigat cu 3 la 0 returul cu Eintracht Frankfurt și s-a calificat fără probleme.

Rezultat mare pentru echipă și fani. Nu am arătat bine, dar apoi am crescut în joc, au venit și golurile, a discutat Spalletti

Când va avea loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Cele 8 echipe rămase în competiție sunt Bayern Munchen, Manchester City, Napoli, Inter, AC Milan, Benfica, Chelsea și Real Madrid. Acestea vor ști cum se împerechează vineri, 17 martie, când vor avea loc tragerile la sorți. Dacă până acum echipele din aceeași țară nu aveau voie să joace împreună, din acest moment totul este posibil. Prima manșă a sferturilor se va disputa pe 11 și 12 aprilie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 18, respectiv 19 aprilie. Nu mai există capi de serie, din acest moment orice duel este posibil.

Semifinalele vor avea loc pe 9 și 10 mai, manșa tur, iar pe 16 și 17 mai vom afla finalistele.

Cel mai probabil câștigătoarea se va alege din tripleta Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester City. Însă Napoli poate fi marea surpriză a acestei ediții. Cea mai în formă echipă din Europa a impresionat până acum și, cu un traseu favorabil, echipa lui Spaletti poate realiza cel mai bun sezon din istoria clubului

Urmăriți Playsport.ro și pe