A provocat un scandal uriaș în Qatar din cauza ținutei. „Respectă-ne cultura!” | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 26.11.2022, 11:17

Ivana Knoll, cea mai mare fană a naționalei Croației, a fost pusă la zid de fani după ultima apariție. Modelul, fostă finalistă la Miss Croația, a făcut deplasarea la Doha pentru a susține reprezentativa țării sale. Problema este că ținuta pe care ea a afișat-o la Doha este interzisă în țările arabe.

Ivana Knoll, pusă la zid după ultima apariție

Focoasa brunetă a dat naștere unui scandal de amploare după ce s-a fotografiat în ipostaze sexy în Qatar. Fostă Miss Croația a ales să poarte haine neobișnuite pentru o țară precum Qatar. Ea a optat pentru un costum de baie întreg, viu colorat. Pe costum apăreau culorile stemei de pe drapelul Croației.

Tânăra a luat parte la meciul cu Maroc, scor 0-0. Ea s-a prezentat la stadion îmbrăcat cu o rochie destul de decoltată.

”Să-ți fie rușine, respectă cultura altora”

Imaginile surprinse cu Ivana Knoll la Doha i-au revoltat pe fani. Tânăra a fost aspru criticată pe rețelele de socializare.

Să-ți fie rușine, respectă cultura altora!”, „Ce naiba??? Respectă țara și religia noastră”, „Dacă nu știai, este interzis ca în țările arabe să porți astfel de haine. Trebuie să ne respecți obiceiurile, tradițiile și religia”, „Fără respect față de cultura qatareză.”, acestea sunt doar o parte dintre mesajele lăsate de fani.

Ce a nemulţumit-o pe Ivana la CM din Qatar

Frumoasa șatenă nu este nici ea mulțumită de felul în care se desfășoară lucrurile în Qatar. Ea s-a arătat extrem de dezamăgită de condițiile de organizare.

E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile.

Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ.”, a scris Ivana Knoll, pe contul său de Instagram, potrivit celor de la The Sun.

Pentru Croația urmează meciul cu Canada. Partida se va desfășura duminică, 27 noiembrie, de la ora 18:00. Meciul face parte din Grupa F a Campionatului Mondial din Qatar.

Urmăriți Playsport.ro și pe