A refuzat FCSB și Dinamo, dar poate ajunge în Liga Campionilor. Fotbalistul recunoaște oferta: “M-a sunat domnul președinte și mi-a spus”

Andrei Păunescu / 26.06.2021, 12:23
A refuzat FCSB și Dinamo, dar poate ajunge în Liga Campionilor. Fotbalistul recunoaște oferta: “M-a sunat domnul președinte și mi-a spus”

FCSB și Dinamo se refuză fără a sta prea mult pe gânduri, sau cel puțin asta a făcut un fotbalist crescut la Academia lui Gică Hagi. Acesta poate ajunge acum în Liga Campionilor dacă oferta o să fie una suficient de bună pentru el și actuala echipă.

A refuzat FCSB și Dinamo, dar poate ajunge în Liga Campionilor

Ronaldo Deaconu, căci despre el este vorba, a refuzat până acum FCSB și Dinamo. Mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș a fost crescut la Academia lui Gică Hagi și a mai jucat în trecut la Feyenoord și Twente. Acesta mai are contract cu actuala echipă până în 2022 și este momentan cotat la 900.000 de euro.

Mă interesează dezvoltarea mea, încă sunt tânăr, pot să îmbin experiența celor cinci ani din Liga 1 cu vârsta, care încă e de partea mea”, a spus Ronaldo Deaconu în luna mai.

Acum se pare că a apărut o oferta mult mai bună, însă Deaconu așteaptă mai multe detalii pentru a vedea dacă merită sau nu să-i acorde atenție. Fotbalistul a mărturisit că a avut o discuție cu oficialii de la Mediaș pentru a se asigura că în următorul sezon este titular.

Chiar ieri m-a sunat domnul președinte și mi-a spus că a primit o ofertă de la Steaua Roșie Belgrad și cluburile s-ar înțelege. A rămas să îmi trimită termenii personali. Dar eu i-am spus și el știe că, dacă nu va fi o ofertă bună pentru club și pentru mine, nu voi pleca.

Sunt fericit la Mediaș, am discutat cu conducerea ce rol voi avea sezonul următor, dacă voi fi jucător de bază sau iar voi fi scos fără motiv. A fost vorba dacă se va baza pe mine să ajut sau nu”, a spus Ronaldo Deaconu la Liga Digi Sport.

Gaz Metan Mediaș nu a făcut prea multe mișcări în această perioadă de mercato

Sub comanda noului antrenor Mihai Teja urmează să evolueze nou achiziție, Octavian Vâlceanu. Portarul a ajuns la Mediaș liber de contract de la Viitorul Domnești. După ce a fost împrumutat la Slezsky FC Opava, Tomas Smola revine la echipă.

Gaz Metan Mediaș a rămas fără patru jucători după încheierea sezonului. Ionuț Larie a plecat liber de contract la FC Viitorul; lui Ovidiu Horisia i-a expirat împrumutul, situația în care se află și Mihai Butean; iar Răzvan Pleșca s-a retras din activitate.

În sezonul următor, Gaz Metan Mediaș ar putea evolua cu următorii jucători: Buzbuchi (Vâlceanu) – Moura (Romeo), Baco, Yuri, Velisar (Trif) – Deaconu, Alceus (Pambou), Chamed – Ze Manuel (Nitu), Smola, R. Valente.