A simulat, acum e suspendat. Probleme mari pentru Burcă după ce Amzăr a luat al 4-lea galben

Alex Vartolomei 23.09.2023, 20:20
A simulat, acum e suspendat. Probleme mari pentru Burcă după ce Amzăr a luat al 4-lea galben

Dinamo București a pierdut meciul cu Farul Constanța, scor 0-2. Mai mult decât atât, formația antrenată de Ovidiu Burcă (43 de ani) a rămas și fără unul dintre jucătorii importanți la meciul viitor.

Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga de la Dinamo, a primit la partida de aseară al patrulea galben din acest sezon și va fi suspendat etapa viitoare. Fottbalistul dinamovist a fost avertizat de arbitru după ce a simulat în careul constănțenilor, în urrma unui duel cu Tudor Băluță.

„Câinii” vor evolua în deplasare, la Galați, contra Oțelului. Partida este programată pentru data de 29 septembrie.

Foarte probabil, în meciul de la Galați, va absenta și Josue Homawoo. Fundașul formației din Ștefan cel Mare s-a accidentat în debutul meciului cu Farul și a fost înlocuit cu Răzvan Patriche.

Suspendarea lui Amzăr determină o situație problematiccă pentru Dinamo, întrucât în lotul echipei nu există o dublură pentru postul de fundaș stânga. Există șanse mari ca Gabriel Moura să fie mutat în flancul stâng al apărării dinamoviste pentru meciul cu Oțelul. Moura este fundaș dreapta de meserie.

Un alt aspect pe care „câinii” este legat de jucătorul U21. Costin Amzăr era titular incontestabil și eligibil pentru regula U21. În momentul actual, principalele variante Bani, Bordușanu sau gemenii Irimia.

Postul de fundaș stânga este în momentul actual descoperit la Dinamo, Ovidiu Burcă avându-l pe Costin Amzăr ca singura variantă.

În vară, Dinamo l-a ratat Kevin Ciubotaru. Fundașul stânga s-a antrenat alături de echipa bucueșteană, dar a semnat cu FC Hermanstadt.

„Din câte știu, tatăl lui ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi. Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui. Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă”, a declarat anterior Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, pentru sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe