A terfelit-o și a jignit-o pe Simona Halep ca nimeni altul. Ieșirea grotescă a lui Radu Banciu la adresa marii campioane, care a șocat opinia publică

Catinca Giosanu 30.08.2022, 08:45
A terfelit-o și a jignit-o pe Simona Halep ca nimeni altul. Ieșirea grotescă a lui Radu Banciu la adresa marii campioane, care a șocat opinia publică

Realizatorul TV Radu Banciu nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Simona Halep. Controversatul jurnalist a vorbit foarte urât despre marea noastră campioană. Moderatorul tv a criticat-o în direct pe jucătoarea română de tenis. Ce l-a nemulțumit pe Radu Banciu.

Radu Banciu, discurs șocant despre situația Simonei Halep

Simona Halep este de departe cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României. Sportiva din Constanța a atins primul loc în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019. Ea a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.

În 2020, constănțeanca a fost inclusă de jurnaliștii de la The Delite în top 25 cele mai bune jucătoare de tenis din istorie.

În 2018, fiica lui Stere Halep a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume.

”Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc!”

Jurnalistul Radu Banciu și-a exprimat nemulțumirea față de căsnicia Simonei Halep. Realizatorul tv este de părere că jucătoarea din România nu se potrivește cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioși… O să spuneți că la ei e cu tradiție. Lasă-mă cu tradiția. Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, am ajuns să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiții sunt astea, ba?”, a comentat Radu Banciu, conform ziare.com.

Moderatorul tv se aștepta ca dubla campioană de Grand Slam să se căsătorească cu un bărbat faimos și plin de bani. El chiar i-a dat un sfat jucătoarei de tenis în privința alegerii partenerului de viață.

O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că el e îndrăgostit de Elina Svitolina, care este mai nasoală decât Halep. În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă și nu mă mai întorceam.”, a completat fostul prezentator al emisiunii ”Lumea lui Banciu”.

”Nu-i place să iasă în față niciodată”

Tatăl sportivei a spus, într-un interviu, despre fata sa că „este mândră că e aromâncă”. Ea nu s-a abătut de la tradițiile specifice familiilor de machedoni decât în ziua în care s-a cununat cu Toni Iuruc. Mai excat, a decis să nu renunțe la numele de fată. În rest, a respectat cu sfințenie tradiția.

Acasă vorbim armâna, iar de fiecare dată când vine din turnee, Simonei îi place să asculte muzică aromână. Respectă toate datinile si tradițiile noastre. Ca fată, nu-i place să iasă în față niciodată. Iar în privința alimentației se dă în vânt după plăcintele cu ștevie şi urzici, care reprezintă tot o tradiție, la noi, la aromâni.”, a declarat tatăl Simonei Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe