A ținut cu FCSB? Cum a fost surprins Ciprian Marica după ratarea uriașă a lui Tavi Popescu

Alex Matei 07.08.2023, 11:13

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, la revenirea roș-albaștrilor după opt ani în Ghencea.

Victoria roș-albaștrilor a fost urmărită din tribune de 28.519, record de asistență pe Stadionul Steaua. Printre cei prezenți la meci a fost și Ciprian Marica (37 de ani), unul dintre acționarii celor de la Farul.

Marica, uluit de ratarea uriașă a lui Octavian Popescu

Fostul atacant a urmărit întâlnirea de top din etapa 4 a Superligii de la tribuna oficială. La una dintre fazele partidei, care l-a avut protagonist pe Octavian Popescu (20 de ani), Marica a fost surprins când și-a pus mâinile pe față, în semn de regret că nu s-a marcat.

În minutul 74, la scorul de 1-0, ”decarul” roș-albaștrilor a avut șansa de a închide meciul, dar a ratat. Tavi Popescu a primit o minge pe dreapta, a preluat, după care a încercat să finalizeze la colțul lung, cu stângul, dar mingea s-a dus în aut.

Imediat după această ratare, camerele TV l-au surprins pe Marica, dezamăgit de finalizarea ocaziei.

FCSB și-a ales stadionul. Unde vor să joace roș-albaștrii cu FC Nordsjaelland

Atmosfera superbă de pe stadion i-a convins pe oficialii vicecampioanei Superligii să organizeze tot în Ghencea și prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Champions League, cu danezii de la FC Nordsjaelland.

FCSB – FC Nordsjaelland e programat joi, 10 august 2023, de la ora 21:30, Live pe playsport.ro.

În această dimineață, se pare că Valeriu Argăseală s-a dus la sediul celor de la CSA pentru a discuta un nou contract de închiriere, mai ales că FCSB are termen până la finalul zilei pentru a informa UEFA stadionul pe care se va juca meciul, susține Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe