A trecut prin momente de groază! Un ciclist celebru a fost atacat de hoți în propria casă

Radu Bordei 11.12.2021, 08:06
A trecut prin momente de groază! Un ciclist celebru a fost atacat de hoți în propria casă

Un ciclis celebru a trecut prin nilte momente grele, la care nu se aștepta niciodată. El și familia lui au fost în pericol, din cauza unei bande de hoți. Totul s-a întâmplat în locuința sportivului, pe când acesta se refăcea în urma unei accidentări. Așa că acesta nu a putut să facă nimic, mai ales că și familia lui a fost amenințată.

Mark Cavendish a ales să povestească pe rețelele de socializare despre momentele de groază prin care a trecut. Sportivul de 36 de ani speră ca, prin acest mod, să afle informații care ar putea duce la capturarea jefuitorilor. Așa s-ar evita ca aceștia să mai facă și alte victime.

Un ciclist celebru a avut parte de momente șocante. Nu va uita niciodată această întâmplare nefericită

Ciclistul de 36 e ani suferise, pe 21 noiembrie, o accidentare gravă. Acesta suferise două fracturi la coaste în urma unei căzături. Așa că era acasă, la locuința din Essex, alături de familia lui, în timp ce se recupera. Pe 27 noiembrie, familia Cavenfdish s-au trezit în locuință cu 4 bărbați înarmați și mascați. Aceștia nu au ținut cont că, pe lângă sportiv, în locuință se aflau și soția cei 4 copii ai cuplului. Mai mult, aceștia au fost amenințați cu cuțite, în timp ce hoții puneau mâna pe bunurile din casă.

Se pare că printre acestea se găseau și ceasuri de lux, dar și o geantă Louis Vuitton. Sportivul și familia lui încă nu și-au revenit nici acum, după acest episod desprins din filme.

„Ni s-a luat sentimentul de siguranță și demnitatea”. Mesajul postat de Cavendish pe rețelele de socializare

După ce presa britanică a relatat incidentul, ciclistul a decis să comunice direct cu oamenii. Mai ales că dorește să ajute poliția pentru a grăbi arestarea hoților care i-au cauzat cea mai mare sperietură din viață. Deși poliția a deschis o investigație, momentan aceasta nu a adus niciun rezultat. De aceea ciclistul speră ca mesajul său să aducă rezultate.

Printre lucrurile luate de ei s-au numărat două ceasuri de mare valoare sentimentală. Însă ceea ce este mult mai rău este că ni s-au luat simțul siguranței, intimității şi demnitatea pe care oricine are dreptul să le aibă în propria casă.

Efectul pe care acest coșmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident, așa că îi rog pe toți cei care ar putea să ne ajute cu informații să sune la 101 a anunțat Mark Cavendish, pe rețelele de socializare

Urmăriți Playsport.ro și pe