A venit confirmarea după oferta fabuloasă pentru Messi: „Va merge în Arabia Saudită!”

George Drafta 13.01.2023, 10:08
A venit confirmarea după oferta fabuloasă pentru Messi: „Va merge în Arabia Saudită!”

Leo Messi a fost ademenit cu o propunere la care argentinianul nu putea rămâne indiferent.

Transferul lui Ronaldo la Al Nassr a trezit orgoliul arabilor. Care încearcă să îl aducă în Arabia Saudită şi pe proaspătul campion mondial. Iar Al Hilal a pus pe masă o ofertă care l-a făcut şi pe sud-american să se mire.

900 de milioane de euro sunt pregătiţi pentru decarul Argentinei într-un acord istoric pe trei ani. Jucătorul de 35 de ani este sub contract cu PSG. Însă prelungirea acordului nu mai este atât de sigură în aceste condiţii. Şi pentru ca să demonstreze că nu este doar o vorbă aruncată în vânt, arabii l-au invitat pe tatăl lui Messi în zona Golfului Persic.

Acesta din urmă a ajuns deja în capitala saudită. Unde s-a convins de faptul că oficialii clubului Al Hilal nu glumesc deloc.

Jorge Messi negociază mereu contractele starului lui PSG
Jorge Messi negociază mereu contractele starului lui PSG

Qatarezii confirmă mutarea!

Chiar dacă a primit promisiuni din partea lui Leo că va continua pe Parc des Princes, şeful lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, ar putea fi trădat de intenţiile argentinianului. Mai ales că o informaţie venită din ţara natală a patronului campioanei Franţei pare să confirme viitoarea destinaţie a lui Messi.

Nasser Al-Attiyah, o rudă a lui Nasser Al-Khelaifi, a dezvăluit pentru futballnews.com că următorul club la care va juca Messi va fi din Arabia Saudită. Ceea ce amplifică şi mai mult îngrijorările la Paris este faptul că persoana care a făcut această afirmaţie este puternic legată de lumea sportului.

Nasser Al-Attiyah este un pasionat al curselor automobilistice. El fiind câştigător în trecut a patru ediţii ale Raliului Dakar. El este medaliat şi la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, în concursul de tir!

Nasser Al Attiyah, în timpul
Nasser Al Attiyah, în timpul „maratoanelor” sale în Raliul Dakar

E liber la vară

Acordul lui Messi cu PSG expiră în această vară. Iar după oferta din Arabia Saudită este de aşteptat ca argentinianul să se gândească o dată în plus dacă va mai continua în Ligue 1. Un jurnalist al celebrei publicaţii spaniole Marca, Felix Diaz, a dezvăluit că Jorge Messi, tatăl şi totodată şi impresarul lui Messi, negociază deja un posibil acord cu reprezentanţii grupării saudite.

Care să fie valabil din vară. Pentru că în caz contrar, Al Hilal ar trebui să achite o sumă de transfer pentru a-l lua încă de pe acum pe Messi. Dacă va accepta propunerea, sud-americanul ar deveni astfel cel mai bine fotbalist al planetei. Întrecându-l pe marele rival, Cristiano Ronaldo. Care primeşte 200 de milioane de euro anual de la Al Nassr.

Urmăriți Playsport.ro și pe