A venit cutremurul la Dinamo. Anunțul înfiorător făcut la miezul nopții de către jucători

Gabriel Eșanu 29.12.2020, 12:29
A venit cutremurul la Dinamo. Anunțul înfiorător făcut la miezul nopții de către jucători

Dinamo a pierdut deja cinci jucători, dar veștile proaste par să fie abia la început. Nu mai puțin de 14 fotbaliști ar avea deja precontracte semnate cu alte echipe, unele chiar din Liga 1, anunță GSP. Iar mutările ar putea fi oficializate chiar la începutul săptămânii viitoare, când expiră termenul acordat de fotbaliști. Campionatul se reia pe 12 ianuarie, dar Dinamo ar putea aborda ultimele meciuri rămase de disputat din sezonul regulat cu juniorii. Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle sunt jucătorii care au plecat deja de la echipă.

Cutremur la Dinamo! Cei mai importanți fotbaliști din lot și-au găsit deja alte echipe în Liga 1

CS Universitatea Craiova este echipa care ar putea da cea mai importantă lovitură în această iarnă. Trei dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Dinamo și-ar fi dat acordul pentru a juca în Bănie în startul anului viitor. Deian Sorescu, Ante Puljic și Juan Camara ar fi fotbaliștii care ar urma să întărească lotul lui Corneliu Papură. Și CFR Cluj plănuiește o lovitură importantă. Paul Anton, și el printre jucătorii cu o cotă excelentă, și-ar fi dat acordul să joace pentru campioană. Acesta ar putea ajunge la Cluj încă din startul lunii ianuarie.

Și FCSB vrea să profite de haosul din Ștefan Cel Mare. Formația pregătită de Anton Petrea vrea să îl achiziționeze pe Aleix Garcia. Cel care ar fi trebuit să fie cel mai important transfer al lui Dinamo în vară. Doar că jucătorul trecut pe la Manchester City a avut prestații foarte modeste. Nu a dat niciun gol și nicio pasă decisivă în prima parte a turului de campionat.

„E clar că, dacă nu se vor schimba lucrurile, în situația asta nu se poate continua. Trebuie să am o discuție, să văd ce se va întâmpla. Am o familie și sunt responsabil pentru asta. Nu am încasat nimic în aceste luni, în afara celor două bonusuri plătite de DDB”, a declarat Paul Anton, la Telekom Sport, după remiza cu Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe