A venit și rândul lui Gigi Becali să fie luat peste picior de Victor Pițurcă: „Ce nu știți cine e antrenor acolo?”

Iosif Pintilie 26.12.2022, 16:58
A venit și rândul lui Gigi Becali să fie luat peste picior de Victor Pițurcă: „Ce nu știți cine e antrenor acolo?”

Victor Pițurcă a dat mai multe declarații dure în ultima perioadă. Deși este Crăciunul, acesta nu a iertat pe nimeni. După ce s-a luat de Edi Iordănescu și Mihai Pintilii, a venit și rândul fostului selecționer să intre în colimatorul fostului selecționer.

Pițurcă se ia de Becali și îi dă dreptate lui Coman

Selecționerul care a fost la un pas să ne ducă la Campionatul Mondial din 2014 susține că, în spatele numirii lui Mihai Pintilii, ar sta tot Gigi Becali, patronul-antrenor al echipei.

Pițurcă spune că echipa nu are cum să funcționeze dacă un fotbalist precum Omrani, care și-a demonstrat talentul la CFR Cluj, nu este lăsat să joace mai mult de 15 minute pe meci.

De asemenea, Pițurcă i-a dat dreptate lui Florinel Coman în ceea ce privește o declarație dată după ultimul meci al anului, când fotbalistul de la FCSB zicea că dacă Mbappe juca la FCSB într-un meci precum a jucat în finala mondialului, acesta era schimbat în minutul 20.

„Ce, nu știți că la FCSB e antrenor Gigi Becali… Ați văzut declarația lui Coman, care și-a luat inima în dinți și a spus că dacă Mbappe era la FCSB, era schimbat în minutul 20… așa e! Daca juca Mbappe cum a jucat în finală, în prima repriză, îl schimba Gigi în două secunde. Aşa se întâmplă… el nu îşi dă seama că face un rău echipei.

Cum declara de Omrani că l-ar fi schimbat… cum l-ai fi schimbat? Puteai să îl schimbi, nu faci tu schimbările? Omrani, care e un jucător foarte bun, a demonstrat la Cluj, lasă-l să joace, că n-a jucat de foarte mult timp. Un meci, două nu va juca la… el vrea să joace, în 15 minute să fie zmeu”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

Victor Pițurcă îl ceartă pe Mihai Pintilii

Nu toată lumea este mulțumită de numirea lui Pintilii. Deși acesta a pierdut doar un meci din cele jucate, criticile nu au încetat să apară.

Cea mai recentă este cea a lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer crede că o echipă din Superligă nu are voie să se prezinte la meciuri cu un „principal” fără licență pro.

„Și dacă merg în Moldova, problema este să își facă școală. În toată lumea, antrenorul trebuie să aibă diploma Pro. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă. Luându-l exemplu pe Mihai Pintilii, care a fost un om extrem de profesionist prin tot ceea ce făcea el, dar nu mi se pare corect ca o valoare ca el să fie la meciuri cu acea tabelă de schimbat jucătorii. Mi se pare penibil.

Eu nu știu dacă el își dă seama. Ar trebui să meargă să-și facă școala. De asemenea, și cei care conduc Școala de Antrenori, Federația, trebuie să ia anumite măsuri ca jucătorii care au anumite meciuri la echipa națională să fie mai simplu pentru ei să ia licența într-un timp mai scurt”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe