A venit unul, pleacă doi! Cine se transferă de la FCSB după venirea lui Sorescu

Dragos Stefanescu 13.01.2023, 22:38
A venit unul, pleacă doi! Cine se transferă de la FCSB după venirea lui Sorescu

După ce l-a adus pe Deian Sorescu, FCSB s-ar putea despărți în următoarea perioadă de încă doi jucători. Roș-albaștrii se află în negocieri pentru transferurile lui Adrian Șut și Malcom Edjouma.

Plecări pe bandă rulantă de la FCSB

FCSB efectuează în acestă perioadă un stagiu de pregătire în Antalya, însă șefii clubului fac mutări la foc automat. Formația roș-albastră s-a despărțit în această iarnă de nu mai puțin de șapte jucători. Ianis Stoica și Alexandru Musi au fost împrumutați la U Cluj, respectiv Poli Iași. Andrei Dumiter a fost cedat la FC Voluntari, iar contractele lui Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu au fost reziliate. După aceaste plecări în masă, FCSB a reușit să-l aducă pe Deaian Sorescu, sub formă de împrumut de la Rakow.

După ce l-a adus pe Deian Sorescu, Gigi Becali renunță la încă doi jucători

Se pare însă că plecările de la FCSB vor continua. Adrian Șut și Malcom Edjouma sunt jucătorii care ar putea părăsi echipa roș-albastră în următoarea perioadă. Cei doi au oferte din străinătate, iar șefii lui FCSB au demarat negocierile.

Adrian Șut (23 de ani) este dorit în Turcia și Danemarca. Echipele interesate de serviciile sale se pare că sunt Trabzonspor și FC Copenhaga. Gigi Becali cere în schimbul lui Șut 3 milioane de euro. În acest sezon, Adrian Șut a bifat 18 meciuri pentru FCSB și a reușit să marcheze două goluri și să ofere un assist.

Malcom Edjouma (26 de ani) are ofertă de la formația maghiară Mol Fehervar. Prețul cerut de FCSB pentru jucătorul francez este de 1,5 milioane de euro. Edjouma a jucat în acest sezon în 26 de meciuri, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere trei pase decisive.

Agentul Florin Vulturar a confirmat negocierile pentru cei doi fotbaliști și crede că în următoarea perioadă există șanse mari ca transferurile să se concretizeze.

Suntem în discuții și în acest moment cu două, trei echipe din Danemarca, din Turcia.

Am discutat, au fost cei de la echipa din Ungaria în România. Cred că în perioada următoare o să se miște multe”, adeclarat Vulturar, potrivit Sport.ro.

Noul an aduce vești bune pentru FCSB. Roș-albaștrii ar putea reveni în curând pe Ghencea

În ultimii ani FCSB a disputat meciurile de ”acasă” pe Arena Națională din București. Totuși, au fost momente în care formația roș-albastră a fost nevoită să joace și pe alte stadioane din afara capitalei. După ce noua arenă din Ghencea a fost inaugurată, FCSB a încercat de mai multe ori să joace pe acest stadion. Toate demersurile de până acum le-au fost însă blocate de către cei de la CSA Steaua.

Se pare că situația s-ar putea schimba în acest an. Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a depus deja un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului. Astfel, accesul FCSB pe noua arenă din Ghencea nu va mai putea fi zădărnicit.

Urmăriți Playsport.ro și pe