„A violat-o și a torturat-o pe Nadia Comăneci fără milă”. Dezvăluiri controversate despre „Zeița de la Montreal” făcute în presa din Polonia

Catinca Giosanu 11.05.2021, 08:41

Fosta multiplă campioană la gimnastică Nadia Comaneci a fost supusă unor chinuri groaznice în perioada comunistă. Dezvăluiri controversate despre „Zeița de la Montreal” făcute în presa din Polonia.

„A violat-o și a torturat-o pe Nadia Comăneci fără milă”

Jurnaliștii polonezi au scris despre presupuse acte de viol la care Nadia Comăneci a fost supusă în timpul regimului comunist din România. Fiul fostului dictator Nicolae Ceaușescu ar fi fost cel căruia sportiva i-a căzut cu tronc, conform ziarului Przeglad Sportowy. Articolul cu care străinii sperau să dea lovitura a fost promovat cu titlul ”Prostituția îți aduce mai multă faimă”. În cadrul acestuia au fost prezentate numele sportivelor care au devenit și mai cunoscute în urma unor astfel de scandaluri. Pe listă se află și Nadia Comăneci, despre care jurnaliștii din Polonia susțin că a fost violată de Nicu Ceauşescu.

Gimnasta Nadia Comănescu a ieșit de sub sugul sclaviei lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului însângerat, la sfârșitul anilor 80. Nicu a violat-o și torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal și Moscova până când aceasta a fugit prin Ungaria și Austria în Statele Unite.”, scrie ziaristul de la Przeglad Sportowy.

Legenda gimnastei mondiale neagă însă vehement și spune că s-a întâlnit doar o singură dată cu familia Ceaușescu.

Am întâlnit această familie doar o dată în viață.”, a declarat Nadia Comăneci pentru sursa anterior citată.

Nadia Comăneci a trăit o adevărată dramă în timp ce se pregătea să devină cea mai bună gimnastă
Nadia Comăneci a trăit o adevărată dramă în timp ce se pregătea să devină cea mai bună gimnastă

Dezvăluiri controversate despre „Zeița de la Montreal” făcute în presa din Polonia

De-a lungul anilor, fosta mare gimnastă a spus răspicat că nu a avut niciodată vreo relație cu vreun membru al familie Ceaușescu. Cu toate acestea, polonezii susțin contrariul. În plus, ei scriu că tocmai acesta ar fi fost motivul pentru care Nadia Comăneci a părăsit România în 1989. Chinurile la care ar fi fost supusă eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal și Moscova ar fi fost cele care au determinat-o să plece din țară.

Legende despre relația Nadiei Comaneci cu Nicu Ceaușescu au circulat încă de dinainte de 1989. După 1989, aceste legende au înflorit, în ciuda faptului că Nadia a povestit în mai multe rânduri despre legăturile sale cu fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu. Publicația poloneză Przeglad Sportowy a revenit cu ”povestea” Nadiei, relatând că marea campioană ar fi fost “violată şi torturată” în perioada comunistă.

Urmăriți Playsport.ro și pe