A vorbit pentru prima oară. Schumacher se simte excelent, ținând cont de situația sa. S-au oferit amănunte în premieră despre starea familiei

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.09.2022, 11:32
A vorbit pentru prima oară. Schumacher se simte excelent, ținând cont de situația sa. S-au oferit amănunte în premieră despre starea familiei

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătățit destul de mult în ultima perioadă, iar acum acest lucru a fost confirmat chiar de unul dintre apropiații săi. Jean Todt, fost șef la Ferrari, a păstrat de-a lungul anilor o relație foarte apropiată cu familia fostului pilot german, mai ales după tragicul accident de ski ce a avut loc la finalul anului 2013.

Fanii lui Schumacher au primit noi vești mari despre favoritul lor, chiar din partea anturajului acestuia

El îl vizitează pe fostul pilot german chiar și de trei ori pe săptămână, iar acum a oferit, pentru prima dată, câteva detalii din intimitatea fostului mare campion de Formula 1. Todt a ținut să sublinieze că Schumacher are parte de cea mai bună îngrijire posibilă și, de asemenea, a dezvăluit că el se află în cea mai bună stare de sănătate posibilă, în contextul dat. Esențial de remarcat este că starea sa de sănătate nu s-a mai degradat în niciun fel în ultima perioadă, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru fanii fostului pilot al „Scuderiei”.

„Mă bucur că toţi fanii, nu numai cei din Germania, se gândesc atât de mult la el. Oamenii întreabă atât de multe lucruri despre Michael. Fanii ar trebui să știe că el este pe cele mai bune mâini. Este în cea mai bună situație în care poate fi și înconjurat de oameni care îl iubesc.

Atât timp cât voi fi pe această lume, îl voi vizita mereu. Uneori ne vedem de trei ori pe săptămână, alteori trece chiar şi o întreagă lună. Ei (n.r. membrii familiei lui Michael Schumacher) sunt prietenii mei și suntem în contact permanent. Orice aș putea face pentru familia Schumacher, o voi face”, a spus Jean Todt, citat de britanicii de la The Independent.

Detalii emoționante despre marele campion au ieșit la suprafață recent

Michael Schumacher a ajuns chiar să poată să simtă anumite emoții și chiar să le și poată manifesta. Recent, jurnaliștii italieni de la Corriere della Serra au dezvăluit că marele campion se emoționează, uneori chiar până la lacrimi, în momentul în care își aude copiii și soția.

„Schumi plânge. Și, uneori, în mod misterios. Plânge când îi aude copiii, vocea soției, câinii lui. În liniștea acelei camere, o lacrimă curge pe fața lui subțire la un sunet cunoscut. Există viața, închisă într-o picătură; există forța unui om care este mișcat și care ne mișcă pe fiecare dintre noi. Avem lacrimile lui, simțurile la vedere”, a notat sursa citată.

CITEȘTE ȘI Fotografia de 1 milion de dolari cu Michael Schumacher. Război total pe ea, s-a ajuns în instanță

 

Urmăriți Playsport.ro și pe