A vrut Ilie Năstase să-și vadă fiica moartă? Acuzații fără precedent la adresa marelui campion: „Mi-a zis să iau o pastilă”

Ștefănescu Dragoș / 05.08.2022, 12:00
A vrut Ilie Năstase să-și vadă fiica moartă? Acuzații fără precedent la adresa marelui campion: „Mi-a zis să iau o pastilă”

Ilie Năstae și fiica sa Charlotte au o relație extrem de tensionată în ultima perioadă. Duelul verbal de la distană dintre cei doi continuă de luni bune. Recent, Charlotte a făcut o dezvăluire uluitoare despre tatăl său. Tânăra susține că Ilie Năstase a încercat să o convingă să se sinucidă.

Charlotte, acuzații fără precedent la adresa lui Ilie Năstase. ”A încercat să mă convingă să mă sinucid!”

În ultima perioadă, relația dintre Ilie Năstase și fiica sa Charlotte a devenit tot mai tensionată. Duelul verbal de la distanță dintre cei doi escaladează noi etape și devine extrem de virulent.

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King. Tânăra de 32 de ani locuiește în prezent în Statele Unite. Relația dintre ea și Ilie Năstase a devenit extrem de rece. Mai mult, Charlotte a lansat recent câteva acuzații fără precedent la adresa fostului mare tenismen. Tânăra susține că tatăl său că a încercat să o convingă să se sinucidă.

Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase.

Amalia Năstase a încercat să o apropie pe Charlotte de fostul mare tenismen

Charlotte Năstase are însă numai cuvinte frumoase la adresa Amaliei Năsase, fosta soție a legendarului tenismen. Charlotte a explicat că Amalia a încercat să o apropie de tatăl său pe tot parcursul mariajului pe care l-a avut cu acesta.

Așa făcea și când Amalia încerca să-l facă să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani. A fost singura care m-a susținut! Și Emma, și Alessia sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele!

E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiică de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a spus Charlotte.