A vrut să moară pentru Nadia Comăneci, iar dovada e scrisă: „Dacă dau ortul popii, aia e, dar măcar să știu pentru ce” (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 05.02.2023, 08:53

Nadia Comăneci este foarte apreciată și iubită în România. Succesul ei a fost acumulat în urma eforturilor pe care le-a depus pentru a ajunge să se impună la marile competiții internaționale. Cu cine s-a iubit gimnasta de 10 perfect, înainte de căsătoria cu Bart Conner. Fosta campioană a atras mereu bărbați celebri.

Adevărul despre relațiile cu Nicu Ceaușescu și Ștefan Bănică Jr.

Zeița de la Montreal ar fi avut o relație cu Ștefan Bănică jr. înainte de Revoluția din 1989. Faimosul cântăreț o iubea nespus și visa să rămână cu ea până la sfârșitul vieții. Povestea lor de dragoste s-ar fi consumat în 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., conform publicațiilor mondene.

Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge. La Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat. Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite.”, a povestit Constantin Panait pentru Libertatea.

Artistul ar fi fost bătut de securiști

Nadia Comăneci și Ștefan Bănică jr. obișnuiau să își trimită scrisori. Sentimentele pe care le nutrea artistul pentru cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor erau foarte puternice, iar dovada este scrisă.

”Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate. Ţine minte! Dar totul trebuie să fie pus la punct. Dacă vrei, că văd că o scalzi (nici la telefon nu mai vorbeşti că… dormi). Vorbim prin Adi (…) Zi clar că nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor. Zi cu gura ta stop şi stop va fi. Zi pe bune ‘Bă, ori nu te mai iubesc, ori mi-e frică’.

Sunt multe probleme aiurea în toată povestea asta. Eu îmi dau seama că vrei să se termine, dar partea hazlie e că vreau să aud din gura ta. Nu te costă nimic. … Pune mâna şi scrie tot ce e cu securiştii ăştia, ce se întâmplă, de cine să mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da măcar să ştiu pentru ce. Poţi să dai şi tu un telefon că nu-ţi cade mâna.”, se arată într-o scrisoare redactată de Ștefan Bănică jr.

A lăsat-o Ștefan Bănică jr. însărcinată pe Nadia Comăneci?

Securiștii au aflat la un moment dat despre ceea ce se petrecea între Nadia Comăneci și Ștefan Bănică jr. și au confiscat scrisorile. Se mai spune că oamenii lui Nicuşor Ceușusescu s-au dus peste Bănică jr şi i-au aplicat o corecție. Totul, după ce s-ar fi aflat că fosta mare gimnastă a rămas însărcinată cu celebrul cântăreț.

Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare lună. Păcat că e în engleză dar te descurci tu. Acum e momentul. După 2-3 luni, degeaba nu se mai poate face nimic. Te iubi.”, i-a mai transmis artistul, care avea 21 de ani la acea vreme.

Potrivit Adevărul, sportiva care a schimbat istoria gimnasticii mondiale s-ar fi iubit și cu fostul jucător al Universității Craiova, Ion Giolgău, dar și cu Ion Dolănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe