AC Milan plătește 35 de milioane de euro pentru un nou transfer!

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.08.2022, 16:22
AC Milan plătește 35 de milioane de euro pentru un nou transfer!

UPDATE AC Milan a anunțat oficial transferul lui Charles De Ketelaere de la Club Brugge, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.


Știrea inițială Este doar o chestiune de timp până când AC Milan va anunța oficial cel de-al doilea transfer al verii. După Divock Origi, venit liber de contract de la Liverpool, campioana Italiei s-a înțeles deja cu cei de la Club Brugge pentru aducerea pe San Siro a lui Charles De Ketelaere, noua speranță a fotbalului din Belgia.

AC Milan a realizat al doilea transfer al verii

În vârstă de doar 21 de ani, mijlocașul ofensiv a impresionat în ultimele sezoane în Jupiler League și a devenit deja un jucător convocat constant în naționala Belgiei. De Ketelaere a adunat până în prezent 8 selecții și a reușit să și marcheze un gol. De asemenea, la nivel de club, el se poate lăuda cu trei titluri câștigate cu Club Brugge, în 2020, 2021 și 2022. În plus, a cucerit și două Supercupe ale Belgiei, în 2021 și 2022.

Acestea au fost argumentele care i-au convins pe oficialii lui AC Milan să achite suma de 35 de milioane de euro în schimbul său, după cum a anunțat presa din Italia. După negocieri care s-au întins pe durata a câteva săptămâni, cele două cluburi au ajuns la un acord și este doar o chestiune de timp până când tânărul mijlocaș belgian va semna contractul cu echipa antrenată de Stefano Pioli.

De altfel, De Ketelaere și-a luat deja la revedere de la conducerea și fanii celor de la Club Brugge. El a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a ținut să îi mulțumească acestui club, cel care l-a crescut, pentru contribuția avută la dezvoltarea sa personală și profesională.

Vreau să-i mulţumesc lui Club Brugge pentru că mi-a dat oportunitatea, de când eram copil, să-mi îndeplinesc visurile”, a scris Charles De Ketelaere.

Campioana Italiei merge pe „filiera belgiană” în această vară

Jucătorul care este văzut în Belgia drept „noul Kevin De Bruyne” a ajuns luni noapte la Milano, iar în dimineața zilei de marți a efectuat vizita medicală. La sosirea în Italia el a fost întâmpinat de mai mulți fani ai lui AC Milan, dornici să îi ureze bun venit.

Totul este deci rezolvat și mutarea va fi oficializată în scurt timp, imediat după ce belgianul va semna contractul. De Ketelaere devine astfel al doilea fotbalist transferat de AC Milan în această vară. Primul a fost tot un belgian, Divock Origi, adus liber de contract, după despărțirea de Liverpool. De Ketelaere poate fi folosit atât în poziția de „număr 10”, cât și în cea de extremă dreaptă.

CITEȘTE ȘI AC Milan a decis ce se întâmplă cu portarul Ciprian Tătărușanu

Urmăriți Playsport.ro și pe