AC Milan scoate milioanele pentru a-l aduce pe românul Dennis Man, de la Parma

Marian Cărăvan / 12.04.2021, 14:08

Dennis Man și Ciprian Tătărușanu, colegi la AC Milan? De ce nu? Presa din Peninsulă subliniază interesul grupării din Milano pentru tânărul fotbalist transferat în iarnă în Serie A. A fost avansată și suma pe care sunt dispuși rossonerii să o pună pe masa tratativelor pentru aducerea lui Man pe San Siro.

AC Milan scoate milioanele pentru a-l aduce pe românul Dennis Man, de la Parma

Evoluțiile bune în tricoul Parmei au atras atenția altor echipe din Serie A asupra lui Dennis Man. Fotbalistul transferat de la FCSB la Parma ar putea ajunge în curând la una dintre forțele din campionatul italian. AC Milan, grupare la care evoluează și goalkeeperul român Ciprian Tătărușanu, este interesată de serviciile lui Dennis Man. Și asta după meciul dintre Parma și AC Milan, în care internaționalul român și-a permis aroganța de a-l ridiculiza pe marele Zlatan Ibrahimovic.

Potrivit Calciomercato News, oficialii lui Milan se gândesc să-l transfere pe Dennis Man și sunt dispuși să ofere pentru fotbalist suma de 15 milioane de euro. AC Milan scoate milioanele pentru a-l aduce pe românul Dennis Man, de la Parma. Totuși, având în vedere că Parma a dat 13 milioane de euro pentru a-l aduce pe Man de la FCSB, s-ar putea să nu accepte oferta rossonerilor. Profitul ar fi mult prea mic pentru o grupare care pare condamnată la retrogradarea în Serie B.

Dennis Man l-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic
Dennis Man l-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic

Dennis Man, integralist în Parma – Milan. L-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic

Dennis Man a fost integralist la Parma, în meciul contra celor de la Milan (scor 1-3), din etapa a 30-a din Serie A. Atacantul român nu a reușit să marcheze, dar a fost unul dintre cei mai activi jucători din atacul Parmei. A și fost protagonistul unei faze în care l-a ridiculizat pe marele Zlatan Ibrahimovic. Driblat ca-n curtea școlii, Ibrahimovic a fost eliminat de pe teren în minutul 60, din cauza unor injurii la adresa arbitrului.

Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci. După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calități extraordinare. Mihăilă nu s-a simțit foarte bine nici la echipa națională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltrații, iar noi am încercat să-l protejăm.”, a declarat D’Aversa, potrivit forzaparma.it.

Pentru evoluția din partida cu AC Milan, Dennis Man a fost notat de italienii de la Tuttomercatoweb cu 5.5, în media echipei.