Accident rutier grav în care a fost implicat un fost fotbalist de la FCSB. Evenimentul s-a produs luni dimineața

Ștefănescu Dragoș / 25.07.2022, 14:05
Accident rutier grav în care a fost implicat un fost fotbalist de la FCSB. Evenimentul s-a produs luni dimineața

George Merloi, jucătorul celor de la FC Voluntari, a fost implicat duminică noapte într-un accident rutier destul de serios. În urma carambolului produs, trei persoane au avut nevoie de spitalizare.

George Merloi a fost implicat într-un accident rutier serios. Trei persoane au ajuns la spital în urma impactului

George Merloi (22 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB, în prezent legitimat la FC Voluntari, a fost implicat duminică noapte într-un accident rutier. Impactul s-a produs pe strada Liviu Rebreanu din București. Nu mai puțin de patru autoturisme au fost implicate în acest carambol. Conform celor de la Prosport, în urma impactului trei persoane au fost transportate la spital. La fața locului s-au strâns imediat mai multe persoane care au încercat să ofere primul ajutor răniților. George Merloi a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu a fost găsit sub influența băuturilor alcoolice.

În meciul de sâmbătă dintre FC Voluntari și FC Botoșani, Merloi a fost introdus pe teren abia în minutul 85. Partida a fost pierdută de ilfoveni cu scorul de 0-1.

La doar 15 ani, Merloi a jucat la Rennes

George Merloi era în urmă cu câțiva ani una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc. Crescut de FCSB, acesta a fost cedat în anul 2016 la formația franceză Rennes. Tânărul fotbalist a povestit în urmă cu ceva timp experința sa din Franța, dar și greutățile pe care le-a întâmpinat în acea perioadă.

Cel mai greu mi-a fost că mi-am părăsit familia, prietenii, de la vârsta aceea. Am stat singur acolo. În primii doi ani, am stat la academia lor, la hotelul lor și după aceea am stat singur într-un apartament.

La început a fost destul de greu, pentru că nu cunoșteam limba, nu știam pe nimeni acolo, dar oamenii din club au fost foarte apropiați de mine și m-au ajutat. Cu ajutorul lor am reușit să uit de dorul de casă”, a povestit George Merloi pentru Revista 100% Sport.

Liviu Ciobotariu a schimbat din mers obiectivul lui FC Voluntari

FC Voluntari a fost marea revelație a sezonului trecut din Superliga. Ilfovenii au reușit să termine campionatul pe locul 4 și au jucat în finala Cupei României, pierdută cu Sepsi.

În noul sezon din Superliga lucrurile nu par să mai meargă atât de bine la Voluntari. După înfrângerea suferită pe teren propriu în fața lui FC Botoșani, Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă. Tehnicianul susține că obiectivul realist al echipei sale este menținerea în prima ligă.

Chiar dacă am pierdut azi, vom fi o echipă puternică. Eu am spus că obiectivul nostru realist e de a ne menține în prima ligă, pentru că ce a fost a trecut.

Se poate întâmpla același lucru, dar trebuie să avem evoluțiile din sezonul trecut. Nu putem trăi din amintiri, că am terminat pe locul 4 și că am jucat finala Cupei.

Nu ne așterne nimeni un covor roșu, cu petale de flori și să spună: ‘treceți voi, că sunteți FC Voluntari’. În mod normal, conducerea ar trebui să înțeleagă.

Ce ne dorim noi e ceva, dar ce putem realiza este obiectivul. Noi am vrea să nu avem probleme la ceea ce înseamnă barajul, acesta e obiectivul realist”, a spus Ciobotariu.