Accident teribil în care a fost implicat autocarul campioanei. Jucătorii celei mai bune echipe din Letonia au trecut prin clipe de groază

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.01.2022, 08:36
Accident teribil în care a fost implicat autocarul campioanei. Jucătorii celei mai bune echipe din Letonia au trecut prin clipe de groază

Jucătorii celor de la FK RFS, campioana en-titre a Letoniei au fost implicați într-un accident teribil sâmbătă seară. Ei se întorceau din Finlanda, acolo unde disputaseră un meci amical contra celor de la HJK Helsinki, pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0.

Accident teribil prin care au trecut jucătorii campioanei Letoniei la revenirea în țară după un meci amical

Odată reveniți în Letonia, la circa 40 de kilometri distanță de capitala Riga, autocarul în care se aflau s-a izbit de un alt autoturism. În primul rând din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, respectiv ninsoare abundentă, cei doi șoferi nu au putut evita coliziunea, iar autocarul campioanei Letoniei s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului.

Clubul leton a transmis pe Facebook faptul că doi fotbaliști și un membru al staff-ului tehnic au avut nevoie de acordarea primului ajutor în urma acestui accident. Ulterior, ei au fost transportați la spital. Toți cei care s-au aflat în autocar au reușit să iasă prin trapa acestuia.

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic dramatic, însă unul dintre fotbaliști va avea nevoie să fie supus zilele viitoare unei intervenții chirurgicale la nas. În rest, toți ceilalți jucători au suferit lovituri minore, în special leziuni dentare, în urma impactului.

Ajutându-se reciproc, toți jucătorii și personalul echipei au coborât din autocar prin trapa de evacuare.

Doi jucători și un membru al staff-ului au avut nevoie de primul ajutor la fața locului. Iar ulterior au fost transportați la spital. Unul dintre fotbaliști va fi operat la nas zilele următoare. Din fericire, nimeni nu a murit și am reușit să evităm consecințele grave ale accidentului.

Mulți componenți ai echipei au suferit coliziuni minore, leziuni dentare. Dar, dată fiind gravitatea accidentului, echipa a fost foarte norocoasă”, a transmis campioana Letoniei.

Clipul video care parcă a anticipat acest eveniment nefericit

Acest accident a fost parcă prevestit cu aproximativ două ore înainte să se producă. Atunci, cei de la FK RFS au postat un Twitter un clip în care jucătorii împingeau autocarul, care nu mai putea să plece de pe loc din cauza zăpezii abundente.

FK RFS se poate lăuda cu trei trofee obținute până acum de-a lungul istorie, un titlu în 2021 și două cupe în 2019 și 2021.

Urmăriți Playsport.ro și pe