Accident uluitor într-o cursă de ciclism. Câștigătorul și-a lovit în plin soția după linia de finish. “Am încercat să frânez, dar bicicleta nu a răspuns”

Moldoveanu Camelia / 06.06.2022, 23:19
Accident uluitor într-o cursă de ciclism. Câștigătorul și-a lovit în plin soția după linia de finish. “Am încercat să frânez, dar bicicleta nu a răspuns”

Turneu Columbiei, numit în trecut Columbia Oro y Paz, s-a încheiat cu un accident total neașteptat. Marele câștigător a intrat cu bicicleta, în plin, în propria soție. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Accident teribil la Turneul Columbiei

Luis Carlos Chia, ciclistul în vârstă de 25 de ani care a câștigat Turneul Columbiei, nu a mai apucat să sărbătorească cea mai importantă realizare a carierei alături de persoana iubită. Sportivul celor de la Supergiros – ALC Manizales nu a reușit să reducă viteza după ce a trecut linia de start și a produs un accident violent.

Din nefericire, victima a fost chiar soția lui Luis Carlos Chia, Claudia. Femeia s-a poziționat foarte aproape de linia de finish pentru a-și felicita soțul, însă frânele bicicletei n-au mai funcționat:

Am încercat să frânez, dar bicicleta nu a răspuns. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu și-a pierdut cunoștința, este sub supravegherea medicilor acum. A fost mai mult o sperietură. Știa că voi ajunge în viteză maximă la final, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a transmis Luis Carlos Chia, la final.

Incident încheiat cu zâmbetul pe buze. Ciclistul s-a ținut de glume

Medicii au intervenit de urgență și un jurnalist columbian aflat la fața loculi a subliniat faptul că victima și-a revenit, însă a avut nevoie de patru copci. Claudia și Luis Carlos Chia sigur nu o să uite acest turneu, dar nu doar datorită performanței. Bărbatul a mărturisit că nu a înțeles de ce Claudia era atât de aproape de linia de sosire, dat fiind faptul că era conștientă de viteza cu care se aproprie.

Este conștientă acum. Doctorii i-au pus patru copci și va rămâne sub observația lor timp de câteva ore”, a declarat jurnalistul.

La finalul cursei, după ce a reușit să se ridice și să ofere un interviu, columbianul Luis Carlos Chia a avut puterea să râdă și să glumească pe seama soției sale. El a recunoscut că nu știe exact ce s-a petrecut după linia de finish, însă se bucură că femeia nu și-a pierdut conștiința în timpul impactului violent.