Accidentare horror la FCSB! Un titular va sta pe tușă 6 luni

Octavian Vasilescu 09.08.2022, 18:04
Accidentare horror la FCSB! Un titular va sta pe tușă 6 luni

Ovidiu Popescu (28 de ani) a primit o veste teribilă din partea medicilor! Fundașul de la FCSB nu va mai juca fotbal în acest an.

Popescu s-a accidentat în meciul CS Mioveni – FCSB, scor 1-1. GSP.ro scrie că acum s-a rupt grefa aplicată după ce Ovidiu Popescu s-a ales cu ruptură de ligamente în 2018. Fotbalistul va fi operat în zilele următoare.

Accidentare teribilă pentru Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în 2018, iar medicii i-au înlocuit ligamentul cu ajutorul unei grefe. RMN-ul efectuat acum arată că grefa s-a rupt. Această accidentare este mai gravă decât cea suferită în 2018, când s-a rupt ligamentul propriu-zis!

Conform sursei citate, jucătorul de la FCSB va fi operat de doctorul Ion Bogdan Codorean în zilele următoare. El va sta pe tușă cel puțin 6 luni, astfel că se va întoarce pe gazon în 2023.

În urmă cu patru ani, Popescu a revenit pe gazon la nouă luni după ruptura de ligamente pe care a suferit-o

Cum s-a accidentat Ovidiu Popescu în Mioveni – FCSB

Ovidiu Popescu a făcut un pas greșit în minutul 26 al meciului CS Mioveni – FCSB. El încerca să-l urmărească pe Vlad Pop, care a centrat periculos în fața porții. Din acțiunea respectivă s-a născut golul marcat de Ionuț Balaur, cu ajutorul lui Adrian Șut, care a deviat decisiv.

Denis Haruț i-a luat locul în teren lui Popescu la scurt timp după acel moment. Ovidiu a rămas întins pe gazon, a primit îngrijiri medicale, dar a făcut semn că nu mai poate juca.

FCSB va înfrunta Dunajska Streda, joi, în a doua manșă din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Meciul va începe la ora 20:30 și se va disputa pe Arena Națională. În tur, FCSB s-a impus la limită, scor 1-0.

Gigi Becali, nervos

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a reacționat nervos după accidentarea lui Ovidiu Popescu:

„Ce problemă să fie cu accidentările? Ovidiu Popescu joacă din 3 în 3 zile și de aceea s-a accidentat. Avem Pantea, Haruț, Achim. Avem trei, bagă unul, dacă nu vrei să riști. Că jucăm cu Mioveni”, a transmis Becali, la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe