Acesta este bolidul de lux condus de Coman cu 165 km/h! Cât a costat și de ce riscă pușcăria

Giosanu Catinca / 22.02.2021, 23:47
Acesta este bolidul de lux condus de Coman cu 165 km/h! Cât a costat și de ce riscă pușcăria

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins gonind pe A2 cu 165 km/h și fără permis de conducere. Cât a costat bolidul sportivului de 22 de ani și de ce riscă pușcăria?

Acesta este bolidul de lux condus de Coman cu 165 km/h

Fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali speră să se îmbogățească a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”, potrivit antena3.ro.

În momentul în care i s-au cerut actele, acesta nu a prezentat documentele necesare, ci un alt document emis în afara Uniunii Europene.

Din câte se pare, atacantul FCSB-ului ar avea un permis de conducere obținut în Ucraina, motiv pentru care nu figurează în baza de date a Poliției, după cum susține patronul liderului din Liga 1.

El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina. O să vadă că a dat examenul acolo.”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Cât a costat și de ce riscă pușcăria

În momentul în care a fost surprins de polițiștii de la Brigara Rutieră, Florinel Coman conducea un Audi A7. 250 km/h este viteza maximă pe care o poate atinge un astfel de bolid.

Mașina sportivului ajunge la 100 km/h în 6.5 secunde. Ea ascunde sub capotă peste 200 de cai putere, în funcție de modelul producătorului de automobile din Germania.

Documentul prezentat de Coman la control a fost ridicat de agenții de poliție. Asta, în vederea continuării cercetărilor, scrie realitatea.net.

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane. În urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.”, se arată într-un comunicat emis de Poliție.

Acum, el riscă să facă închisoare cu suspendare.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Documentul prezentat la control a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.”, au mai spus polițiștii.

VIDEOCLIPUL ZILEI