FC Voluntari 0-1 FC Hermannstadt | FC Hermannstadt se impune la FC Voluntari și aruncă clasamentul din play-out în aer! Dinamo e pe loc de Liga 2

Olteanu Ștefan / 02.05.2021, 17:25
FC Voluntari 0-1 FC Hermannstadt | FC Hermannstadt se impune la FC Voluntari și aruncă clasamentul din play-out în aer! Dinamo e pe loc de Liga 2

Final de partidă! FC Hermannstadt se impune în deplasarea de la FC Voluntari, scor 1-0, mulțumită golului marcat cu călcâiul de Claudiu Belu. Cu această victorie, sibienii aruncă clasamentul din play-out în aer. FC Hermannstadt a urcat pe locul 8 în play-out, peste Dinamo și speră din nou să rămână în Liga I.

Clasamentul actualizat din play-out:

Hermannstadt a trecut peste Dinamo în play-out
Hermannstadt a trecut peste Dinamo în play-out

FC Voluntari 0-1 FC Hermannstadt

Final de partidă!


Min 84. Ratare mare pentru FC Voluntari! O centrare îl găsește singur pe Ion Gheorghe în careu, însă mijlocașul ilfovenilor reia slab cu capul peste poartă.


Min 71. Ocazie mare pentru Hermannstadt. Dâlbea îl găsește perfect pe Alhassan cu o pasă în careu, însă mijlocașul ganez lovește rău balonul și irosește o oportunitate bună de a dubla avantajul echipei sale.


Min 44. GOL FC Hermannstadt! Sibienii dau lovitura în finalul primei reprize. Claudiu Belu preia o centrare în careu și finalizează superb cu călcâiul după ce îl depășește pe portar.


Min 22. Cartonaș roșu pentru Hermannstadt. Preparatorul fizic al formației sibiene este eliminat din cauza protestelor de pe marginea terenului.


Min 11. Incredibil! O nouă bară pentru FC Voluntari. Același Bentancor șutează la colțul scurt din interiorul careului, însă Figueieredo e salvat de bara stângă.


Min 7. Ocazie uriașă pentru FC Voluntari! Bentancor trimite un șut puternic din interiorul careului, dar Figueiredo respinge mingea în bară.


Min 1. A început partida!


Echipele de start:

FC Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaș, Armas – Costin, Gheorghe, Droppa, Ivanov, Vlad – Jefte, Angelov
Rezerve: Anderson, Borțoneanu, Briceag, Garba, Ilie, Lavin, Pesic, Ricardinho, Satli
Antrenor: Bogdan Andone

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruț – Belu, Dâlbea, Addae Sântean – Aosman – Yazalde
Rezerve: I. Pop, Alhassan, Aralica, Oroian, C. Popescu, A. Vodă, R. Pires, Ster, P. Petrescu
Antrenor: Eugen Beza


FC Hermannstadt este ultima clasată din play-out înaintea duelului cu FC Voluntari. Sibienii au doar 16 puncte după 5 runde și sunt cu un picior în Liga a II-a. Totuși, dacă va reuși să ia cele trei puncte, FC Hermannstadt va trece, cel puțin provizoriu, pe locul 8 în play-out. Dinamo este pe 8, cu 18 puncte, poziție care duce la barajul pentru evitarea retrogradării.
De partea cealaltă, FC Voluntari este prima echipă de deasupra locurilor retrogradabile. Formația ilfoveană este pe 6, cu 24 de puncte, la 2 puncte în fața Viitorului Constanța.